Üdvözöljük!

Ma 2024. July 13. Saturday Jenő névnap van.

Szülőotthon

Az Általános iskolások által írt Hősök könyvében a „Hattyú” örs tagjai az alábbiakat jegyezték le: ” Zsuzsi nénink már hosszú évek óta folytatja pályafutását. Működését 1920-ban kezdte…Hogy Zsuzsi néni keze alatt összesen mennyi gyerek jött világra azt ő pontosan nem tudja megmondani, de az elmúlt év szülötteinek száma : 1959-ben 77. „( a fotó a cibakházi Községi Könyvtár helyismereti gyűjteményében található)

Szülőotthon

Az Általános iskolások által írt Hősök könyvében a „Hattyú” örs tagjai az alábbiakat jegyezték le: ” Itt a képen láthatjuk, hogy az elmúlt évek eredmányeként, milyen gyönyörű, tiszta, korszerű Szülőotton áll az édesanyák és az új nemzedék számára. ” ( a fotó a cibakházi Községi Könyvtár helyismereti gyűjteményében található)

Szülőotthon

Az Általános iskolások által írt Hősök könyvében a „Hattyú” örs tagjai az alábbiakat jegyezték le: ” Itt a képen láthatjuk, hogy az elmúlt évek eredményeként, milyen gyönyörű, tiszta, korszerű Szülőotton áll az édesanyák és az új nemzedék számára. Falunkban két szakképzett szülésznő van és a születendő germekek állandó orvosi felügyelet alatt vannak.” ( a fotó a cibakházi Községi Könyvtár helyismereti gyűjteményében található)

Szülőotthon

A Szülőotthon épülete Cibakházán a Szabadság téren. ( Bagi-kúria) A Szülőotthon megszünte után az iskola konyhája és ebédlője valamint két tanterem lett kialakítva benne. ( Barta Zsuzsanna tulajdona, digitális letét a cibakházi Községi Könyvtár helyismereti gyűjteményébe)

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség