Fotó: Barta Zsuzsanna
2022. június 1.

Bölcsődei gyereknap 2022

2022.05.27.-én, pénteken, a szülők részvételével gyermeknapot tartottunk a helyi bölcsődében.

Rendezvényünk napján csodálatos, napsütéses idővel kedvezett nekünk az időjárás. Az intézmény dolgozói lázasan készülődtek, hogy a szülőkkel együtt egy közös, tartalmas délelőttöt tölthessenek a gyerekekkel. Az udvart, színes lufikkal, szalagokkal, virágokkal díszítettük, ezzel kedveskedve az érkező bölcsiseknek. A megszokott játékok mellett ugráló vár, arcfestés, csillámtetoválás, traktorozás, hintózás várta a legkisebbeket. A kisgyermeknevelők bábjátékkal lepték meg a résztvevőket. A vidám napot üdítőitalok, gyümölcsös tálak és fincsi sütemények tették teljessé, amelyek igen nagy sikert arattak.

Minden évben gyermeknap alkalmából felajánlásokból új játékokkal lepjük meg az intézmény „kis lakóit”. Idén a cibakházi Önkormányzat vezetőinek hozzájárulásával futóbicikliket tudtunk vásárolni, szülők segítségével megújulhatott az udvari labdakészletünk, és a homokozó készletek, valamint Kalmár Tünde támogatásával egy csúszdás kisházikó is dísze lett a bölcsőde udvarának. A bölcsisek nevében köszönöm, és hálás vagyok a nagylelkű felajánlásokért.

Továbbá köszönettel tartozom: Tóth Norbertnek és családjának, Túróczi Jánosnak, Zoboki Ferencnek, Ferenczi Gábornak, Barta Zsuzsinak, hogy hozzájárultak a gyermeknap megrendezéséhez.

Az önfeledt játék, sok mosolygó arcocska valamint a színes fotók „bizonyítják”, hogy nagyon jól sikerült a bölcsődei gyermeknapi program.

A gyermeknapi fotók a bölcsőde facebook oldalán megtekinthetőek.

Galéria:

Cikkek hasonló témában:

2023.május 8.
Bölcsődenyitogató
2023. május 12.-én pénteken, 9.00-11.30.- óráig nyílt napot tartunk a cibakházi Bölcsődében.
2023.február 9.
Valentin-napi foglalkozás a bölcsiben
Valentin-napi foglalkozásokat tartottak a bölcsődében.
2023.február 3.
Macinap a bölcsődében
„Brumm –brumm Brúnó mókás medve, van-e neki éppen táncos kedve?”
2022.szeptember 16.
Mobilitás hét a bölcsődében
A mobilitás héthez csatlakozik a bölcsőde is.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!