Bölcsődei gyereknap 2022
2022.05.27.-én, pénteken, a szülők részvételével gyermeknapot tartottunk a helyi bölcsődében.

Rendezvényünk napján csodálatos, napsütéses idővel kedvezett nekünk az időjárás. Az intézmény dolgozói lázasan készülődtek, hogy a szülőkkel együtt egy közös, tartalmas délelőttöt tölthessenek a gyerekekkel. Az udvart, színes lufikkal, szalagokkal, virágokkal díszítettük, ezzel kedveskedve az érkező bölcsiseknek. A megszokott játékok mellett ugráló vár, arcfestés, csillámtetoválás, traktorozás, hintózás várta a legkisebbeket. A kisgyermeknevelők bábjátékkal lepték meg a résztvevőket. A vidám napot üdítőitalok, gyümölcsös tálak és fincsi sütemények tették teljessé, amelyek igen nagy sikert arattak.

Minden évben gyermeknap alkalmából felajánlásokból új játékokkal lepjük meg az intézmény „kis lakóit”. Idén a cibakházi Önkormányzat vezetőinek hozzájárulásával futóbicikliket tudtunk vásárolni, szülők segítségével megújulhatott az udvari labdakészletünk, és a homokozó készletek, valamint Kalmár Tünde támogatásával egy csúszdás kisházikó is dísze lett a bölcsőde udvarának. A bölcsisek nevében köszönöm, és hálás vagyok a nagylelkű felajánlásokért.

Továbbá köszönettel tartozom: Tóth Norbertnek és családjának, Túróczi Jánosnak, Zoboki Ferencnek, Ferenczi Gábornak, Barta Zsuzsinak, hogy hozzájárultak a gyermeknap megrendezéséhez.

Az önfeledt játék, sok mosolygó arcocska valamint a színes fotók „bizonyítják”, hogy nagyon jól sikerült a bölcsődei gyermeknapi program.

A gyermeknapi fotók a bölcsőde facebook oldalán megtekinthetőek.

Szöllősi-Kiss Katalin
Galéria
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Települési hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.