Fotó: Barta Zsuzsanna
2022. június 1.

Bölcsődei gyereknap 2022

2022.05.27.-én, pénteken, a szülők részvételével gyermeknapot tartottunk a helyi bölcsődében.

Rendezvényünk napján csodálatos, napsütéses idővel kedvezett nekünk az időjárás. Az intézmény dolgozói lázasan készülődtek, hogy a szülőkkel együtt egy közös, tartalmas délelőttöt tölthessenek a gyerekekkel. Az udvart, színes lufikkal, szalagokkal, virágokkal díszítettük, ezzel kedveskedve az érkező bölcsiseknek. A megszokott játékok mellett ugráló vár, arcfestés, csillámtetoválás, traktorozás, hintózás várta a legkisebbeket. A kisgyermeknevelők bábjátékkal lepték meg a résztvevőket. A vidám napot üdítőitalok, gyümölcsös tálak és fincsi sütemények tették teljessé, amelyek igen nagy sikert arattak.

Minden évben gyermeknap alkalmából felajánlásokból új játékokkal lepjük meg az intézmény „kis lakóit”. Idén a cibakházi Önkormányzat vezetőinek hozzájárulásával futóbicikliket tudtunk vásárolni, szülők segítségével megújulhatott az udvari labdakészletünk, és a homokozó készletek, valamint Kalmár Tünde támogatásával egy csúszdás kisházikó is dísze lett a bölcsőde udvarának. A bölcsisek nevében köszönöm, és hálás vagyok a nagylelkű felajánlásokért.

Továbbá köszönettel tartozom: Tóth Norbertnek és családjának, Túróczi Jánosnak, Zoboki Ferencnek, Ferenczi Gábornak, Barta Zsuzsinak, hogy hozzájárultak a gyermeknap megrendezéséhez.

Az önfeledt játék, sok mosolygó arcocska valamint a színes fotók „bizonyítják”, hogy nagyon jól sikerült a bölcsődei gyermeknapi program.

A gyermeknapi fotók a bölcsőde facebook oldalán megtekinthetőek.

Galéria:

Cikkek hasonló témában:

2022.szeptember 16.
Mobilitás hét a bölcsődében
A mobilitás héthez csatlakozik a bölcsőde is.
2022.augusztus 31.
Beruházások Cibakházán
Az önkormányzat értékelte a folyamatban lévő önkormányzati beruházásokat. Ennek keretében a képviselő-testület beszámoltatta a kivitelezőt és a műszaki ellenőrt.
2022.augusztus 31.
Bölcsődei ballagás
Szombaton elballagott a méhecske és pillangó csoport.
2022.augusztus 29.
Valami készült!
A kisgyermeknevelők minden év augusztusában szorgos munkához látnak.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!