Fotó: Ugrai Julianna
2022. június 13.

Gyereknap, apák napja és családi nap

Óvodánk gyereknapot, családi és apák napját tartott június 9-én délelőtt

Óvodánk egy vidám hangulatban telt családi, gyermek és apák napját tartott csütörtökön délelőtt. Kocsi Eszter intézményvezető köszöntő beszédével nyitotta meg a családinapot. Ma nem csak a tudósítás céljából, de a vezető felkérésére a megnyitó után a Dalma Dance Club Sportegyesület óvodás csoportom bemutatót tartott, majd a vezetésemmel és a gyerekek bevonásával együtt táncoltunk.

A gyerekek igazán lelkesek voltak. A fellépő vendég Molnár Orsi volt, akit a gyerekek nagy örömmel fogadtak, hisz korábban is már tartott számukra zenés előadást és akkor is nagyon szerették. A jelenlévőknek lehetőségük volt egy rendőrautó, kukásautó megtekintésére majd a kukásautó vezetőterébe ülhettek be. Kézműves játékokkal, udvari játékokkal játszottak a gyerekek. Tésztát fűzhettek, csillám tetoválást készíthettek, kapura lőhettek, horgászhattak és még sok-sok féle játékkal játszhattak. A gyerekek mellett a szülők is egyaránt bekapcsolódtak a tevékenységekbe.

Köszönöm szépen, hogy részese lehettem ennek a csodálatos napnak, úgy gondolom mindenki remekül érezte magát!

Galéria:

Cikkek hasonló témában:

2023.június 1.
Pályázat Óvoda vezetői feladatok ellátására
Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki a Cibakházi Napsugár Óvoda vezetői beosztás ellátására.
2023.május 16.
A DM – Nap gyermekei pályázatán idén is nevezett óvodánk
Kérjük idén is segítse óvodánkat egy szavazattal.
2023.május 16.
Idén is indult óvodánk a STAVMAT Varázsprogram Óvodafejlesztési pályázatán
Újra kérünk mindenkit, hogy segítsék óvodánkat egy-egy szavazattal és megosztással.
2023.április 21.
Virágba borult az Óvoda - Föld napja
A mai délelőtt közös virágültetésre és füvesítésre vártuk a szülőket.  Minden csoport az udvaron gyülekezett, hogy a szülők által és a fenntartó által beérkezett virágokat elültessék a virágládákba.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!