Üdvözöljük!

Ma 2024. May 30. Thursday Janka, Zsanett névnap van.
Jegyzet
Újévi köszöntő
Fotó: Internet
Mozgalmas, kiemelkedő év áll előttünk.

Egy új évről ritkán tudhatjuk, mit is hozhat számunkra. Személyes léptékben gondolkozva az életünk változását, megújulását vagy éppen az elmúlt időszak sikereinek a folytatását reméljük. De a reményen kívül mindezekért tenni is kell. Életünknek soha nem passzív szereplői vagyunk, sorsunk alakulásában hatalmas szerepünk van, hinnünk és tennünk kell meglévő eredményeink megtartásáért, vagy akár az életünk megváltozásáért. Talán ennek a felismerésnek a hiánya dönti romba sokak újévi fogadalmait. Vegyük a legegyszerűbbet, a fogyást. Ha nem teszünk aktívan érte, ha nem változtatjuk meg az életmódunkat, ha nem mozdulunk ki a megszokott komfortzónánkból, nem fog sikerülni, vagy csak átmenetileg, és utána visszaszedjük a nehezen leadott kilókat. De egy életmódváltás segítségével, átalakított étrenddel, megváltoztatott étkezési szokásokkal, rendszeres mozgással sikeresek lehetünk.

Nincs ez másképp egy település életében sem. A sikereket nem adják olcsón, nem jönnek maguktól. Településünk gyönyörű karácsonyi ajándékot kapott, néhány nappal karácsony előtt jött meg az értesítés, hogy a turisztikai fejlesztésekre beadott pályázatunk megnyerte az igényelt 400 millió forintot. 2020 óta dolgozunk ezen a turisztikai fejlesztésen, természetes, hogy örömmel fogadtuk a sikert. De a jókedvünk mellett is tudjuk, a munka nagyobbik része még hátra van.

Úgy is fogalmazhatnék, hogy a pályázat megnyerésével még csak kinyílt előttünk egy ajtó, megkaptuk a lehetőséget, hogy belépjünk rajta. Még csak nem is lesz teljesen ismeretlen vagy idegen a terep, de ennek ellenére sem lesz sétagalopp végig vinni a fejlesztéseket. Ha másképpen akarnék fogalmazni, azt is mondhatnám, hogy hatalmas munka elvégzésére kaptunk felhatalmazást, hatalmas munka áll előttünk. És nem csak az idei évben, hanem éveken keresztül. Mindezt nem lehet félvállról venni, hiszen a település jövőjét is jelentősen befolyásolja.

Össze kell fognunk, együtt kell működnünk. Szervezeti, intézményi és személyes szinten egyaránt.

Ehhez kívánok kitartást, nagyon sok sikert, és boldog új évet egész Cibakházának!

 

Címkék:

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Nincs kapcsolódó hír

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség