Fontos tudnivalók

A Cibaki Vásárban (vasárnap) 13.00-14.00 óra között minden árust megvendégelünk egy tányér meleg étellel.

Jelentkezési határidő: 2024. április 30. Ezt követően jelentkezni kizárólag a helyszínen lehet!

A jelentkezést követően elküldjük – a közölt adatai alapján az Ön által megadott email címre – a helypénz befizetéséhez a számlát.

Aki a jelentkezési határidőben nem küldi be a jelentkezését, és a fizetési határidőn belül nem fizeti meg a helypénzt, számára a fennmaradó szabad helyek érkezési sorrendben kerülnek kiosztásra.

Az Önkormányzat fenntartja a jogot, hogy a Vásárra a jelentkezést, határidőn belül lezárja, amennyiben a jelentkezők által igényelt terület nagysága eléri a kiosztható helyek méretét.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy akkor áll módunkban Önnek előre egyeztetett helyet biztosítani, ha Ön a jelentkezését legkésőbb 2024. április 30-ig elküldi és a jelentkezését követően az Önkormányzat által  kiállított számlán megjelölt határidőig a helypénzt befizeti!

Díjszabás:

Áram nélkül:
– Kirakodó árusok (kereskedők): 1.000Ft/fm
– Kézművesek, kistermelők,  őstermelők: 3 folyóméterig: 1.000 Ft/nap, felette minden megkezdett folyóméterért + 1.000 Ft/nap
– Vendéglátósok, büfések: 4.000Ft/fm

Áramdíj: 5.000Ft

A befizetés teljesítése után az Ön helyigénylése a vásári árusításra biztosított lesz, nincs egyéb teendője, mint 2024. május 12-én reggel 06.00 és 08.00 óra között megérkezni a helyszínre. Az előre lekötött (befizetett) helyeket, eddig az időpontig biztosítjuk. Ha Ön 08.00 óráig nem érkezik meg, fenntartjuk a jogot a hely feltöltésére!

A Vásár főbejáratánál 2024. május 12-én 06.00 órától munkatársaink fogadják Önt. A név igazolásával és a befizetési bizonylat felmutatásával Ön beléphet a Cibaki Vásár területére és további adminisztrációs teendő nélkül elfoglalhatja a helyét.

A tevékenységéhez elektromos áramot igénylő esetén korlátozott számban tudjuk biztosítani az áramvételi lehetőséget. Kérjük, hogy pontosan jelölje meg a teljesítményigényt, mert a helyszínen már nem áll módunkban a hálózat teherbírását bővíteni. Kizárólag kifogástalan műszaki állapotú berendezéseket üzemeltethet, a hibás fogyasztókat a rendszer veszélyeztetése miatt kizárjuk a szolgáltatásból.

Felhívjuk a figyelmét, hogy Ön kizárólag a jelentkezési lapon megjelölt termékeket, termékköröket árusíthat!

Az Önkormányzat a jelentkező tulajdonában és/vagy használatában álló berendezési és felszerelési tárgyakért, illetőleg az abban tárolt tárgyakért, árukért és egyéb vagyontárgyakért semmilyen jellegű felelősséget nem vállal!

Az Önkormányzatot nem terheli felelősség az időjárásból adódó bevétel kiesése miatt!

A Cibaki Vásár területére gépjárművel az árufeltöltés és pakolás céljából 2024. május 12. nap 06.00-08.00 óráig és 15.00 órától 16.00 óráig behajthat.

Az árusítás 2024. május 12. nap 06.00 órától 15.00 óráig tart.

A Vásár előtti estén (május 11., szombat) a vásártéren felállított színpadra több fellépőt is szerveztünk 19.00-22.00 óra között. Amennyiben Ön már ezek ide alatt is árusítani szeretne, akkor már szombaton 16.00 órától biztosítjuk Önnek az igényelt helyet. A szombati árusításért nem kell helypénzt fizetni, ha áramot igényel, akkor az áramért szombatra áramdíjat sem kell fizetnie. A szombati árusításra csak az jelentkezhet, aki másnap a Cibaki Vásárban (vasárnap) is árusítani fog!

 A jogosulatlan igénybevétel esetén az árust kizárjuk vásártér területéről!

Bővebb információ: Nyemcsokné Balázs Zsuzsanna munkaidőben 06 (56) 477-001/123 telefonszámon, vagy a balazs.zsuzsi@cibakhaza.hu e-mail címen kérhető.