Fotó: Révész Gábor
2022. augusztus 10.

Körös-Toroki Napok

Két év kihagyás után újból megrendezték a Dél-Kelet Magyarországi régió egyik legnagyobb múltú és legrangosabb fesztiválját.

Az első Körös-Toroki Napok (KTN) Csongrádi fesztivált 1990-ben szervezték meg, mára már a területen belül 5 helyszínnel, több mint 50 fellépővel jeleskedik. Az esti programokon kívül évről-évre a régió legnagyobb szabású kulturális és családi programját is kínálja. Idén is ingyenes sport és gyermek programokkal, vetélkedőkkel, helyi alkotók, hagyományőrzők várták az oda érkezőket.

Az este 22:00-tól kezdődő programokért kellett fizetni, a fesztivál 3 napját kedvezményes bérlettel, vagy napijeggyel lehetett látogatni. A koncertek különböző műfajoknak adtak helyet, az elektronikus zene, techno ágainak a könnyű r’n’b, nudisco és deep housenak. A fesztivál területén nem csak élő koncertek, hanem hagyományőrző és kulturális előadások, de nagyválasztékban pecsenyés-sütödék is jelen voltak.

A szervezők évek óta a meglévő több 10.000 látogatói létszámot nem csak megtartani, de növelni is szeretnék, ezáltal Dél-Kelet Magyarországi régió egyik legnagyobb múltú és legrangosabb fesztiváljának országos hírnevét öregbítenék.

Az idei KTN fesztivál remek hangulatban telt, reméljük jövőre is megrendezésre kerül majd!

Cikkek hasonló témában:

Nem található kapcsolódó cikk

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!