Fotó: Intenet
2022. szeptember 19.

Lakossági felmérés, mennyien fűtenek barnakőszénnel? (frissítve)

A Belügyminisztérium kérése alapján felmérjük a lakosság szénigényét.

2022. 09.19. (hétfő)

A közelgő fűtési szezon miatt, valamint az energia krízisre tekintettel a Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkára azzal a kéréssel fordult önkormányzatunk felé, hogy mérjük fel a település lakosságának a téli fűtéséhez szükséges barnakőszén vásárlási igényét.

Kérjük azokat a háztartásokat, akik barnakőszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, hogy 2022. szeptember 28-ig (szerda) a barnaszén szükségletüket jelezzék az önkormányzat felé.

Az igényeket háztartásonként, a barnaszén szükséglet mennyiségének (mázsa) megadásával jelezhetik legkésőbb 2022. szeptember 28-án (szerda) 16.00 óráig, név, cím és mázsában megadott mennyiség megadásával személyesen Kalmár Tündénél a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatalban (5462 Cibakháza, Szabadság tér 5., tel: 56-477-001) vagy papíralapon a mellékelt táblázat kitöltésével, melyet személyesen, a hivatal@cibakhaza.hu e-mail címre vagy postai úton is eljuttathat (a táblázat a www.cibakhaza.hu honlapról jelen bejegyzés alatt is letölthető).

Az igények felmérése a kormányzati döntés megalapozását szolgálja. A vásárlási igények felmérésében a szociális rászorultságot nem vesszük figyelembe. A leadott igények települési szinten összesítésre kerülnek, és nem keletkeztetnek jogosultságot a barnakőszénre.

2022. 09.29. (csütörtök)

A vásárlási igény leadását 2022. szeptember 29. (csütörtök) 16:00 óráig meghosszabítottuk! 

 

Ön mennyi szén megvásárlását tervezi?

Név(Kötelező)

 

 

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!