2022. október 24.

Rendkívüli közlemény (FRISSÍTVE)

Követeljük Pinczés Anitának a Cibakházi Posta leváltott vezetőjének azonnali visszahelyezését!

“Iktató szám: CIB/4566-3/2022

Tárgy: Pinczés Anita ügye

Nyílt levél Szöllősi Béla igazgató részére
Magyar Posta Zrt. Kelet-magyarországi Igazgatósága

Debrecen

Múzeum u. 3.
4046

Tisztelt Igazgató Úr!

Megdöbbenéssel értesültem Pinczés Anitának a Cibakházi Posta vezetőjének vezetői megbízása visszavonásáról és lefokozását követően az egyébként is létszámhiánnyal küzdő helyi postáról történő elvezényléséről.

Ön a közelmúltban telefonon történt konzultációnk során jelezte, hogy egy cibakházi postás elbocsátását követően számos lakossági tiltakozás érkezett az igazgatósághoz. A tiltakozások mögött információi szerint a Cibakházi Posta vezetője áll. Mint annak utánajártam ez az információ manipulált és téves. A spontán kialakult lakossági tiltatkozó hullámot senki nem szervezte.

A vezető személyével kapcsolatban sem Ön, sem más nem közölt szakmai problémát és munkájával kapcsolatban lakossági kifogásról sem tudunk.

Elfogadhatatlan számomra, hogy Pinczés Anitának azért kellett ártatlanul mennie, mert településünk polgárai éltek a szólásszabadság által biztosított lehetőséggel, vették a bátorságot, hangoztatták a véleményüket és szolidaritást vállaltak az elbocsátott postással.

A meghozott döntés elhibázott és téves, de mint minden hibás döntés, még ez is orvosolható.

Bízom benne, hogy az igazság Ön számára is fontos, ezért intézkedik Pinczés Anita tisztségébe történő visszahelyezéséről. Ez a tények ismerőinek jogos elvárása és követelése.

Cibakháza, 2022. október 24.

Tisztelettel: Hegyes Zoltán polgármester

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!