Fotó: Füstös Gábor
2022. május 2.

Majális a Gödörben

Csodálatos idővel, jó hangulattal és színvonalas produkciókkal zajlott a családi majális a Gödörben.

A hétvégén megrendezésre került családi majálison színvonalas produkciókat láthattunk. A helyszín a csodálatos Gödör-Madárbarát park volt. Elsőként Sülyi Károly nóta-operett énekes lépett a színpadra, majd a helyi tánccsoportok mutatkoztak be. Ezt követően a nógrádi Búzavirág kórus műsorát és Tóth Mária versét hallhattuk. A Wimmer ház udvarán a Bajvívó lovagok egyesülete tartott bemutatót, segítségükkel lehetőség volt a lovagi fegyverek, játékok kipróbálására, emellett az óriás darts használatára. Kertész Iván és Molnár Parokai Anita retro slágerekkel színesítették a jó hangulatban telt napot. A nap folyamán Három Anikó és táncosai hastánc bemutatóját csodálhattuk meg. Kora este a Két Zsivány fergeteges hangulatot teremtett a helyszínen. Az est zárásaként pedig Koroknai Árpád rock és musical számokkal szórakoztatta a majálison résztvevőket. A programokkal párhuzamosan a kijelölt helyen és időben sárkányhajózás kipróbálására volt lehetőség.

A programok mellett még színvonalas gasztronómiai élményre is volt lehetőség, a folyamatosan üzemelő büfé mellett a kóstolójeggyel remek babgulyást is ehettek az érdeklődők. A kóstolójegyekből és a támogatójegyekből befolyt bevételt (közel 100 ezer forintot) az önkormányzat gyermekjátékokra fogja fordítani, a gyerekek nevében is mindenkinek köszönjük a támogatást.

Ezen kívül köszönettel tartozunk mindazoknak, akik megszervezték, mindazoknak, akik dolgoztak a helyszínen, és azoknak is, akik kilátogattak.

Reméljük, mindenki jól érezte magát.

Galéria:

Cikkek hasonló témában:

2023.január 15.
Gödör januárban
A Gödör csodálatos látványt nyújt a téli időszakokban is.
2022.november 18.
Wifi a Gödörben
A Gödör Madárbarát Parkban új táblák kerültek elhelyezésre, és az ingyenes Wifi is beüzemelésre került.
2022.július 15.
Út a szigetre – avagy az ökoturizmus buktatói
Nagy az érdeklődés a szigetünk iránt, és sokan hiányolják a kiépített utat.
2022.július 15.
Retro Party tájékoztató
Összegyűjtöttünk pár információt a szombaton megrendezésre kerülő buliról.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!