Majális a Gödörben
Csodálatos idővel, jó hangulattal és színvonalas produkciókkal zajlott a családi majális a Gödörben.

A hétvégén megrendezésre került családi majálison színvonalas produkciókat láthattunk. A helyszín a csodálatos Gödör-Madárbarát park volt. Elsőként Sülyi Károly nóta-operett énekes lépett a színpadra, majd a helyi tánccsoportok mutatkoztak be. Ezt követően a nógrádi Búzavirág kórus műsorát és Tóth Mária versét hallhattuk. A Wimmer ház udvarán a Bajvívó lovagok egyesülete tartott bemutatót, segítségükkel lehetőség volt a lovagi fegyverek, játékok kipróbálására, emellett az óriás darts használatára. Kertész Iván és Molnár Parokai Anita retro slágerekkel színesítették a jó hangulatban telt napot. A nap folyamán Három Anikó és táncosai hastánc bemutatóját csodálhattuk meg. Kora este a Két Zsivány fergeteges hangulatot teremtett a helyszínen. Az est zárásaként pedig Koroknai Árpád rock és musical számokkal szórakoztatta a majálison résztvevőket. A programokkal párhuzamosan a kijelölt helyen és időben sárkányhajózás kipróbálására volt lehetőség.

A programok mellett még színvonalas gasztronómiai élményre is volt lehetőség, a folyamatosan üzemelő büfé mellett a kóstolójeggyel remek babgulyást is ehettek az érdeklődők. A kóstolójegyekből és a támogatójegyekből befolyt bevételt (közel 100 ezer forintot) az önkormányzat gyermekjátékokra fogja fordítani, a gyerekek nevében is mindenkinek köszönjük a támogatást.

Ezen kívül köszönettel tartozunk mindazoknak, akik megszervezték, mindazoknak, akik dolgoztak a helyszínen, és azoknak is, akik kilátogattak.

Reméljük, mindenki jól érezte magát.

Sárai Kitti - Füstös Gábor
Galéria
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek

Programok

Nyári táborok 2022

2022. június 27.

Tiszazugi civil szervezetek vetélkedő

2022. július 08.

Juniális és Gyermeknap

2022. június 30.

Pünkösdi Néptánc Találkozó és Táncház

2022. június 06.