Üdvözöljük!

Ma 2024. April 15. Monday Anasztázia, Tas névnap van.
Kultúra
Nóta és dalverseny
A hétvégén a Czibak Imre dalkör tagjai szép eredményekkel tértek haza Nógrádból.

Június 25-én, a nógrádi testvértelepülés által megrendezett Nóta és dal versenyen, amely a „Nem élhetek muzsikaszó nélkül!” címet viselte, Cibakházát egy 9 fős delegáció képviselte. A rendezvény helyszíne Nógrádban volt, a Művelődési Házban. A delegáció tagjai között voltak a Czibak Imre dalkör tagjai is. A vendéglátók a megszokott szívélyességgel, baráti ölelésekkel és csodás gasztronómiai kínálattal fogadták a cibakiakat.

A nóta és dalverseny nagyon jó hangulatban telt. A hazaiak is nagyon szépen teljesítettek. A többszörös aranykoszorús dalkörünk elhozta az első helyezést a népdalkórusok kategóriájában. Egyéniben közülük Pánczél Andrásné és Pálfy Ferencné is indult. Előbbi hölgy a kategóriájában II. helyezést, az utóbbi III. helyezést ért el, akik énekelnek a cibaki dalkörben is. Az est végét közös énekléssel és tánccal zárták a fellépők és a vendégek, és igen jó hangulatban, a viszontlátás reményével búcsúztak el egymástól a kedves barátok.

Szívből gratulálunk a nógrádiaknak és minden fellépőnek az elért eredményekhez, és hálás köszönet a cibakiaknak is, hogy méltó módon képviselték településünket!

Galéria

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Kultúra
Népdal és népköltészet hete
Turizmus
XVI. Nógrádi Megyenap
Turizmus
Testvértelepülésünk látnivalói
Kultúra
Testvértelepülési találkozó

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség