Nóta és dalverseny
A hétvégén a Czibak Imre dalkör tagjai szép eredményekkel tértek haza Nógrádból.

Június 25-én, a nógrádi testvértelepülés által megrendezett Nóta és dal versenyen, amely a “Nem élhetek muzsikaszó nélkül!” címet viselte, Cibakházát egy 9 fős delegáció képviselte. A rendezvény helyszíne Nógrádban volt, a Művelődési Házban. A delegáció tagjai között voltak a Czibak Imre dalkör tagjai is. A vendéglátók a megszokott szívélyességgel, baráti ölelésekkel és csodás gasztronómiai kínálattal fogadták a cibakiakat.

A nóta és dalverseny nagyon jó hangulatban telt. A hazaiak is nagyon szépen teljesítettek. A többszörös aranykoszorús dalkörünk elhozta az első helyezést a népdalkórusok kategóriájában. Egyéniben közülük Pánczél Andrásné és Pálfy Ferencné is indult. Előbbi hölgy a kategóriájában II. helyezést, az utóbbi III. helyezést ért el, akik énekelnek a cibaki dalkörben is. Az est végét közös énekléssel és tánccal zárták a fellépők és a vendégek, és igen jó hangulatban, a viszontlátás reményével búcsúztak el egymástól a kedves barátok.

Szívből gratulálunk a nógrádiaknak és minden fellépőnek az elért eredményekhez, és hálás köszönet a cibakiaknak is, hogy méltó módon képviselték településünket!

Molnárné Fekete Irén
Galéria
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.