2022. június 29.

Nóta és dalverseny

A hétvégén a Czibak Imre dalkör tagjai szép eredményekkel tértek haza Nógrádból.

Június 25-én, a nógrádi testvértelepülés által megrendezett Nóta és dal versenyen, amely a “Nem élhetek muzsikaszó nélkül!” címet viselte, Cibakházát egy 9 fős delegáció képviselte. A rendezvény helyszíne Nógrádban volt, a Művelődési Házban. A delegáció tagjai között voltak a Czibak Imre dalkör tagjai is. A vendéglátók a megszokott szívélyességgel, baráti ölelésekkel és csodás gasztronómiai kínálattal fogadták a cibakiakat.

A nóta és dalverseny nagyon jó hangulatban telt. A hazaiak is nagyon szépen teljesítettek. A többszörös aranykoszorús dalkörünk elhozta az első helyezést a népdalkórusok kategóriájában. Egyéniben közülük Pánczél Andrásné és Pálfy Ferencné is indult. Előbbi hölgy a kategóriájában II. helyezést, az utóbbi III. helyezést ért el, akik énekelnek a cibaki dalkörben is. Az est végét közös énekléssel és tánccal zárták a fellépők és a vendégek, és igen jó hangulatban, a viszontlátás reményével búcsúztak el egymástól a kedves barátok.

Szívből gratulálunk a nógrádiaknak és minden fellépőnek az elért eredményekhez, és hálás köszönet a cibakiaknak is, hogy méltó módon képviselték településünket!

Galéria:

Cikkek hasonló témában:

2022.november 20.
Népdal és népköltészet hete
November harmadik hete a magyar népdal és népköltészet hete.
2022.augusztus 31.
XVI. Nógrádi Megyenap
Szeptember 17-én tartják Nógrád településen a Megyenapot.
2022.augusztus 25.
Testvértelepülésünk látnivalói
Nógrádon több látnivalót is érdemes megnézni.
2022.május 6.
Testvértelepülési találkozó
A cibakházi Majálison, végre újra vendégeink voltak Nógrádból érkezett kedves barátaink.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!