2022. április 12.

A feltámadó holtág

Sajnálattal tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy újságunk áprilisi tréfájának estek áldozatul.

Április első napján, ami nem más, mint a Bolondok Napja, megjelent egy rövid anyag a Cibaki Hírek Online oldalán, mely arról tudósított, hogy a Tisza hullámtereinek bővítése miatt a holtág ismét élővízzé válik, vagyis a Tisza újra a falu mellett fog folyni.

Mindazokat, akiknek sem a dátum, sem a hivatkozott EFN (EUROPEAN FAKE NEWS) hírügynökség neve nem volt gyanús, sajnálattal tájékoztatjuk, hogy újságunk áprilisi tréfájának estek áldozatul. És akinek még ezután a vallomás után sem felhőtlen a mosolya, attól természetesen ezúton is elnézést kérünk.

Érdemes ezen kívül is néhány szót ejteni erről a hírről és fogadtatásáról, mert sok szempontból nagyon tanulságos.

Kiemelkedő fontosságú, hogy sokan törődnek a holtággal, sokan érdeklődnek a holtággal kapcsolatos eseményekről, sokan szeretnének valamilyen fejlődést. És ebbéli reményükben az álhírünket olvasva többen is felvették a telefont és érdeklődtek polgármester úrnál és/vagy a hivatal dolgozóinál.

A másik nagyon fontos tanulság, hogy jóval többen olvassák a honlapunkat, mint ahogy az eddigi visszajelzések alapján gondoltuk, és ezt őszintén köszönjük, mert megerősítettek minket abban a feltételezésben, hogy Cibakházának szüksége van egy rendszeresen megjelenő nyomtatott újság online változatára is.

Ismételten elnézést kérve mindazoktól, akiket sikeresen csaptunk be, szeretnénk megígérni, hogy a humorérzékünket megőrizzük, és jövő ilyenkor ennél is fondorlatosabb áprilisi tréfát fogunk kitalálni, bízva abban, hogy olvasóinknak is meglesz még a humorérzéke.

Cikkek hasonló témában:

2023.február 9.
JÉGRE LÉPNI TILOS!
Életveszélyesen vékony a jég a Holt-Tiszán.
2022.július 15.
Út a szigetre – avagy az ökoturizmus buktatói
Nagy az érdeklődés a szigetünk iránt, és sokan hiányolják a kiépített utat.
2022.július 13.
Földrajzi felmérések
A Szegedi Tudományegyetem hallgatója településünkön ebben a hónapban felméréseket végez.
2022.július 5.
Holtágunk stégjeinek állapot felmérése
A Holt-Tiszán felmérésére kerül a stégek és a parti horgászhelyek állapota.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!