A feltámadó holtág
Sajnálattal tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy újságunk áprilisi tréfájának estek áldozatul.

Április első napján, ami nem más, mint a Bolondok Napja, megjelent egy rövid anyag a Cibaki Hírek Online oldalán, mely arról tudósított, hogy a Tisza hullámtereinek bővítése miatt a holtág ismét élővízzé válik, vagyis a Tisza újra a falu mellett fog folyni.

Mindazokat, akiknek sem a dátum, sem a hivatkozott EFN (EUROPEAN FAKE NEWS) hírügynökség neve nem volt gyanús, sajnálattal tájékoztatjuk, hogy újságunk áprilisi tréfájának estek áldozatul. És akinek még ezután a vallomás után sem felhőtlen a mosolya, attól természetesen ezúton is elnézést kérünk.

Érdemes ezen kívül is néhány szót ejteni erről a hírről és fogadtatásáról, mert sok szempontból nagyon tanulságos.

Kiemelkedő fontosságú, hogy sokan törődnek a holtággal, sokan érdeklődnek a holtággal kapcsolatos eseményekről, sokan szeretnének valamilyen fejlődést. És ebbéli reményükben az álhírünket olvasva többen is felvették a telefont és érdeklődtek polgármester úrnál és/vagy a hivatal dolgozóinál.

A másik nagyon fontos tanulság, hogy jóval többen olvassák a honlapunkat, mint ahogy az eddigi visszajelzések alapján gondoltuk, és ezt őszintén köszönjük, mert megerősítettek minket abban a feltételezésben, hogy Cibakházának szüksége van egy rendszeresen megjelenő nyomtatott újság online változatára is.

Ismételten elnézést kérve mindazoktól, akiket sikeresen csaptunk be, szeretnénk megígérni, hogy a humorérzékünket megőrizzük, és jövő ilyenkor ennél is fondorlatosabb áprilisi tréfát fogunk kitalálni, bízva abban, hogy olvasóinknak is meglesz még a humorérzéke.

Füstös Gábor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Települési hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.