Üdvözöljük!

Ma 2024. July 14. Sunday Örs, Stella névnap van.
Települési hírek
A kezdetek
Fotó: Internet
Tekintsünk vissza együtt erre az évre.

A Cibaki Hírek Online szerkesztőségéhez az idén júniusban kerültem. Ez az állás számomra nem volt tervezett, hisz egyetemre jártam és mellette táncot is oktattam több településen.

Egyszer csak adódott ez az álláslehetőség, amit úgy gondoltam miért is ne próbálhatnék meg?! Ezért hát elmentem az állásinterjúra, majd kis idő elteltével pedig felhívtak, hogy engem választottak.

Nagyon megörültem, viszont kis félelem, vagy inkább jobban fogalmazva izgalom volt bennem, hogy pontosan milyen feladatokat látok majd el, illetve megfelelő leszek-e erre az állás betöltésére.

De szerencsére volt, aki mindenben támogatott, segítette az elindulásom és biztatott mindenben. (Bár ez igaz, a mai napig is.) Ez a személy pedig nem más, mint Füstös Gábor. Köszönettel tartozom neki, hisz az eddigi idő alatt is sokat tanulhattam tőle, mellettem állt mindig.

Most pedig szeretnénk visszatekinteni, az elmúlt hónapok néhány cikkjére, mi is történt, mi az, ami meghatározó volt a számomra, ami kifejezetten jó emléket kapcsol hozzám.

Az első írás, amit, szeretnék újból megosztani, az a legeslegelső cikk, amit megírtam. Ezt szorgalmi feladatként kaptam még az állásinterjún. Szeretném most ezt felidézni, ez a cikk itt olvasható.

„Bármit is vállalsz, kezdd el. A merészségnek van zsenialitása, ereje, varázsa.” (Goethe)

 

Címkék:

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Települési hírek
Kedvenc cikkeink az idei évből
Települési hírek
Visszatekintés
Települési hírek
Karácsonyi képeslap
Települési hírek
Köszönjük olvasóinknak!

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség