Üdvözöljük!

Ma 2024. April 20. Saturday Tivadar névnap van.
Települési hírek
A Magyar Telekom korszerű optikai hálózatot fejleszt Cibakházán is
Fotó: Internet
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Telekom országszerte zajló hálózatfejlesztési programja keretében Cibakházán is korszerű, optikai hálózat kiépítését kezdi meg 2024. március 4-én.

A Magyar Telekom fejlesztéseivel kíván hozzájárulni az ország digitalizációs céljaihoz. A vállalat célja hosszabb távon, hogy az ország teljes területén mindenhol gigabites hálózati képességet tudjon biztosítani, ezért a következő években nagy hangsúlyt fektet az optikai lefedettség további növelésére, fokozatosan kiváltva ezzel a rézhálózatokat. A korszerű infrastruktúra alapvető feltétele annak, hogy a magánemberek, vállalkozások, települések sikeres szereplői lehessenek az elkerülhetetlen digitális átalakulásnak. A Telekom intenzív hálózatfejlesztésének köszönhetően már országszerte több mint 3,6 millió háztartás és vállalkozás számára elérhető korszerű, gigabitképes optikai hálózaton keresztül otthoni internetezés és az interaktív TV­ szolgáltatás.

A munka első üteme a léges hálózat kiépítésével (oszlopállítással) kezdődik, ezzel párhuzamosan a meglévő alépítményes hálózat karbantartását is elvégzi a szolgáltató. A munkálatok várhatóan ez év végén fejeződnek be a településen, ezt követően csaknem az egész településen, kb. 2160 háztartás számára válik elérhetővé a Telekom optikai hálózata. Az optikai hálózaton gigabites maximális le-és feltöltési sebességű internetet, széles TV­ csatorna választékot, többképernyős filmkölcsönzési lehetőséget, HD kép-és hangminőséget, valamint az interaktív televíziózás lehetőségét kínál a szolgáltató a háztartások és vállalkozások részére.*

A munkálatok befejezéséig kérjük a lakosok türelmét és megértését. Bízunk benne, hogy az újonnan elérhető szolgáltatásaink elnyerik majd tetszésüket és elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Üdvözlettel:
Alföldi Imre
Debrecen Run Team Lead

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Nincs kapcsolódó hír

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség