Üdvözöljük!

Ma 2024. May 25. Saturday Orbán névnap van.
Települési hírek
Átadásra kerültek az új tanyagondnoki kisbuszok
Fotó: Tőgyi Gábor
Két új kisbuszt vehettek át a tanyagondnokok.

A Magyar Falu Program keretében, a „Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése” című felhívásokra benyújtott sikeres pályázatoknak köszönhetően 2 db új VW típusú tanyagondnoki kisbuszt tudott az Önkormányzat beszerezni az elnyert 29 998 160 Ft pályázati forrásból, melyek hivatalos átadására hétfőn került sor.

Az átadás ünnepélyes keretek között, az önkormányzati hivatal udvarán 2023. szeptember 18-án történt. Hegyes Zoltán polgármester a beszédében elmondta, hogy a régi tanyagondnoki buszok használatából adódó egyre rosszabb állapota miatt már időszerű volt azok újakra cserélése.

Az új kisbuszok számos feladat részeként segítik a tanyagondnoki szolgálatokat, a gondozási központ házi segítségnyújtási feladatainak ellátását.

Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő a köszöntőjében kiemelte, hogy az idei évi pályázati források meglehetősen szűkösebbek mint az elmúlt években voltak, de mindent megtesz annak érdekében, hogy a települések minél több támogatáshoz jussanak. Ezt követően Varga Tamás plébániai kormányzó megáldotta az új buszokat, balesetmentes utat és hosszú szolgálatot kívánva a tanyagondnokoknak.

Galéria

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Pályázatok
Szolgálatban a második körzet tanyagondnoki busza is
Pályázatok
Új busz a tanyagondoki körzetekben

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség