2022. április 8.

Azt írja az újság…

Cibaki Hírek - lapszemle

Az önkormányzati hírek rovatban több kedvező hír is helyet kapott, például a meteorológiai állomás felújítása, napelem park kialakítása. Olvashatunk még arról is, hogy az elektromos rendszer cseréje lassan véget ér a Szociális Gondozási Központban, és április közepére készen lesz a felújítás. A legjobb hír viszont az, hogy ismét pályázott a település utak felújítására.

Polgármester úr jegyzetében ezúttal a helyi adókról született átfogó elemzés, amelyből kiderül többek között, hogy az önkormányzat költségvetésének olyan kicsiny (1 % alatti) része, hogy kedvező gazdasági helyzetben akár nem is lenne szükség rá – de jelenleg több tényező sem teszi lehetővé a helyi adók kivezetését.

Március 22-én volt a víz világnapja, erről is olvashatnak az újságban, továbbá a tavasz első hónapjának más jeles napjairól is, illetve az óvodások farsangjáról is beszámol egy egész oldalas képes tudósítás.

Tamás atya ebben a számunkban a húsvét közeledtéről ír, valamint a vallás és a természettudományok kapcsolatát is bemutatja egy rövid történeten keresztül.

Említést érdemel még a cibakházi híddal kapcsolatos írás is, amely természetesen az 1848-49-es szabadságharc egyes eseményeit is megemlíti.

Keressék a megújult újságunkat a terjesztési pontokon!
Érdemes elolvasni!

Cikkek hasonló témában:

2023.január 23.
Januári újság összefoglaló
Erről írt az újság januárban.
2023.január 20.
Megjelent a Cibaki Hírek januári száma
Elérhető a felsorolt terjesztési pontokon.
2022.december 22.
Megjelent a Cibaki Hírek decemberi száma
Elérhető a felsorolt terjesztési pontokon.
2022.november 17.
Októberi újság összefoglaló
Összefoglaltuk az októberi Cibaki Hírek újság híreit.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!