Azt írja az újság…
Cibaki Hírek - lapszemle

Az önkormányzati hírek rovatban több kedvező hír is helyet kapott, például a meteorológiai állomás felújítása, napelem park kialakítása. Olvashatunk még arról is, hogy az elektromos rendszer cseréje lassan véget ér a Szociális Gondozási Központban, és április közepére készen lesz a felújítás. A legjobb hír viszont az, hogy ismét pályázott a település utak felújítására.

Polgármester úr jegyzetében ezúttal a helyi adókról született átfogó elemzés, amelyből kiderül többek között, hogy az önkormányzat költségvetésének olyan kicsiny (1 % alatti) része, hogy kedvező gazdasági helyzetben akár nem is lenne szükség rá – de jelenleg több tényező sem teszi lehetővé a helyi adók kivezetését.

Március 22-én volt a víz világnapja, erről is olvashatnak az újságban, továbbá a tavasz első hónapjának más jeles napjairól is, illetve az óvodások farsangjáról is beszámol egy egész oldalas képes tudósítás.

Tamás atya ebben a számunkban a húsvét közeledtéről ír, valamint a vallás és a természettudományok kapcsolatát is bemutatja egy rövid történeten keresztül.

Említést érdemel még a cibakházi híddal kapcsolatos írás is, amely természetesen az 1848-49-es szabadságharc egyes eseményeit is megemlíti.

Keressék a megújult újságunkat a terjesztési pontokon!
Érdemes elolvasni!

Füstös Gábor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.