Fotó: Internet
2023. február 24.

Barnakőszén-program

Lakossági barnakőszén vásárlási lehetőség.

Ahogyan korábban is írtunk róla, a fűtési szezon miatt, valamint az energiakrízisre tekintettel a Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkára azzal a kéréssel fordult önkormányzatunk felé, hogy mérjük fel a település lakosságának a téli fűtéséhez szükséges barnakőszén vásárlási igényét. Ezt 2022. szeptember folyamán önkormányzatunk megtette.

A Kormány elindította a magyarországi barnakőszén-programot, lehetőséget adva a lakosságnak hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához. A megrendelések teljesítésére az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt. felkészült. A lakosság részére az Ormosszén Zrt. (Tel:06/30 528 1802) egy webáruházat hozott létre, amely a https://hazaiszen.hu weboldalon elérhető el.

Azon lakosok, akik nem rendelkeznek Internet eléréssel és rokon, ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a megrendelés lebonyolításához, az önkormányzatnál Kalmár Tünde hivatali ügyintézőjéhez fordulhatnak segítségért (Tel: 06 56/477-001).

Fontos kiemelni, hogy az önkormányzat csak közvetítői feladatot lát el. A megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.

A megrendelés lebonyolítása a weboldalon az alábbiak szerint érhető el:

hazaiszen.hu à Árak à Önkormányzati megrendelőlap magánszemélyeknek

A megrendelő lap a cikk alatti mellékletben is letölthető. 

Cikkek hasonló témában:

2022.szeptember 29.
Lakossági szénigény
A mai napon 16:00 óráig lehet leadni a szénigényt.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!