Üdvözöljük!

Ma 2024. May 30. Thursday Janka, Zsanett névnap van.
Települési hírek
Cibakházi fejlesztések
Fotó: Tőgyi Gábor
Herczeg Zsolt: „Cibakháza számíthat rám!”

A mai napon több, a közelmúltban megvalósuló fejlesztés átadására is sor került. Az ünnepélyes átadásokon Herczeg Zsolt országgyűlési képviselőt köszönthettük településünkön, aki Hegyes Zoltán polgármesterrel adta át az új beruházásokat.

A Magyar Falu Program, „Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása” című alprogram keretében a Huba, a Kont, a Dózsa György, a Vécsey, a Görgey, a Rákosi Szidi és a Tompa utca zúzottkő borítású útalapot kapott. A kivitelezés már régebben elkészült, a lakosság már birtokba is vette a felújított utcákat, de a hivatalos átadásra csak most került sor.

Az utak átadása után, a Gödör Madárbarát Parkban 3 információs tábla elhelyezésre került, illetve beüzemelték az ingyenes Wifit.

Végezetül a Magyar Falu Program, az Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése a Közös Önkormányzati Hivatal épületének fűtéskorszerűsítése rendszerének átadása következett.

Részletes tudósításaink hamarosan…

 

Címkék:

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Nincs kapcsolódó hír

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség