FELHÍVÁS - Eb összeírás

Tisztelt Eb Tulajdonos!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény (a továbbiakban: Átv.) 42/B. §-ában előírt kötelességének tesz eleget az önkormányzat, amely alapján háromévente legalább egy alkalommal eb összeírást végez.

Cibakházán 2016. október hónapban megkezdjük az ebek összeírását, amihez a szükséges eb összeíró lapot minden ingatlanhoz eljuttatjuk. Amennyiben több eb összeíró lapra van szüksége a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal (5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.) titkárságán átvehető, illetve letölthető a www.cibakhaza.hu honlapról.

www.cibakhaza.hu/dokumentumok (Letölthető Nyomtatványok fül alatt)

Az ebek összeírása céljából kérem a Cibakháza közigazgatási területén tartott 4 hónaposnál idősebb eb tulajdonosát, eb tartóját, hogy ebenként az eb összeíró adatlapot olvashatóan kitöltve (ha nincs kutyája, akkor is) legkésőbb 2016. november 15-ig szíveskedjen eljuttatni a következő címek valamelyikére:

  • Személyesen: Kalmár Tünde Vezető-főtanácsos (Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal titkársága) 5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.,
  • Postai úton: Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal, 5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.,
  • E-mail-en: hivatal@cibakhaza.hu,
  • Faxon 56/577-032

Amennyiben a megjelölt határidőig (legkésőbb 2016. november 15.) ebenként az eb összeíró lapot kitöltve nem küldi vissza, abban az esetben 2016. november, december hónapban eb összeírók fogják felkeresni Önt otthonában, hogy az eb összeíró lapot ebenként kitöltsék.

Tájékoztatom, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után. Az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII. 31.) Korm. rendelet szerint a bírság összege 30.000 Ft. Az Átv. 43. § (8) bekezdése alapján a határidőre meg nem fizetett állatvédelmi bírság, adók módjára behajtandó köztartozás.

Annak érdekében, hogy az eb nyilvántartás az aktuális információkat tartalmazza az eb tulajdonos az összeírást követően is köteles az adatokban bekövetkezett változásokat (pl.: szaporulat, elhullás) a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatalhoz bejelenteni.

Együttműködését előre is köszönjük.

Cibakháza, 2016. október 5.

Tisztelettel:

Hegyes Zoltán
polgármester

> EB ÖSSZEÍRÓ LAP LETÖLTÉSE <

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.