Üdvözöljük!

Ma 2024. May 30. Thursday Janka, Zsanett névnap van.
Települési hírek
Online Bejelentő
A problémákat automatizált e-mailben is be lehet már jelenteni az önkormányzatnak.

Az utóbbi időkben tapasztaltuk, hogy a települést vagy a lakót érintő problémákat egyes  magánszemélyek által létesített és kezelt közösségi média felületeken (pl.: facebook) jelzik. Ezek közös vonása, hogy ezeken keresztül a probléma soha nem fog eljutni ahhoz, akinek a feladatát képezi annak megoldása, továbbá az sem kizárható, hogy néhány ilyen fórum nem is a megoldást, hanem a negatív hangulatkeltést tűzte ki célul.

A lakosság részéről felmerülő problémákat eddig is be lehetett jelenteni az önkormányzatnál, személyesen, telefonon, írásban. Ehhez, mintegy plusz szolgáltatásként egy elektronikus probléma bejelentő rendszert is létrehoztunk. Az önkormányzat honlapján elindítunk egy automatikus rendszert, amely egy elektronikus adatlap kitöltésével bárki számára egyszerűvé teszi a probléma bejelentését. A rovatok kitöltése után a probléma egyetlen kattintással elküldhető, és a bejelentés e-mail üzenetben közvetlenül az önkormányzathoz érkezik meg. A bejelentő válaszul egy üzenetet kap, amely tartalmazza az adott bejelentés azonosítószámát. Az e-mail az ügy intézésére jogosult ügyintézőhöz kerül, megoldásra.

Bejelentését az Online Bejelentőn keresztül teheti meg.

Csak azokat a problémákat tudjuk megoldani, amiről tudomást szerzünk, és ez a rendszer ezt fogja szolgálni.

Köszönjük, hogy a bejelentésével segíti munkánkat!

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Nincs kapcsolódó hír

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség