2022. február 23.

Hamarosan sportpark

A sportpark a Béke téren kerül kialakításra.

A Cibaki Hírek 2020. októberi számában tájékoztattuk az olvasókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma az önkormányzat a 2016. évben az összes formai követelményeknek megfelelő pályázatát a Nemzeti Szabadidős Egészség Sportpark Program IV. ütemében támogatásban részesíti, amelynek köszönhetően 1 db „C” típusú sportpark épülhet meg a településen.

A „Sportpark kivitelezése Cibakháza nagyközségben vállalkozási szerződés alapján” tárgyban a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. lefolytatta a beszerzési eljárást, melynek nyertese a DÉSZ-KER Zrt. lett, mint Vállalkozó.

A Vállalkozó elvállalta Cibakháza közigazgatási területén a „C” típusú sportpark teljes körű kivitelezését, amelyről a vállalkozási szerződés a napokban aláírásra került. A Vállalkozó által a szerződésben vállalt teljesítés határideje a szerződés hatálybalépésétől számított 80 nap.

A sportpark keretében 8 db eszköz kerül telepítésre, melyek tolódzkodásra, húzódzkodásra, has és hátizom erősítő gyakorlatokra és fekvőtámasz gyakorlatokra, valamint lépcsőzésre, bordásfalon végezhető gyakorlatokra és függeszkedésre lesznek használhatók.

A sportpark a Béke téren kerül kialakításra.

Reméljük, hogy hamarosan megkezdődnek a Sportpark építési munkái.

Cikkek hasonló témában:

2022.október 27.
Fejlesztés a polgármesteri hivatal épületében
Fűtéskorszerűsítés a polgármesteri hivatal épületében.
2022.október 19.
Indul a Kincstár Mesterecset pályázata
A fiatalok pénzügyi tudatosságának erősítése érdekében hetedik alkalommal hirdeti meg Mesterecset pályázatát a Magyar Államkincstár.
2022.október 18.
Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat
Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázathoz.
2022.október 4.
Álláslehetőség
Nagyközségi Művelődési Ház vezetői beosztás pályázat.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!