Hamarosan sportpark
A sportpark a Béke téren kerül kialakításra.

A Cibaki Hírek 2020. októberi számában tájékoztattuk az olvasókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma az önkormányzat a 2016. évben az összes formai követelményeknek megfelelő pályázatát a Nemzeti Szabadidős Egészség Sportpark Program IV. ütemében támogatásban részesíti, amelynek köszönhetően 1 db „C” típusú sportpark épülhet meg a településen.

A „Sportpark kivitelezése Cibakháza nagyközségben vállalkozási szerződés alapján” tárgyban a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. lefolytatta a beszerzési eljárást, melynek nyertese a DÉSZ-KER Zrt. lett, mint Vállalkozó.

A Vállalkozó elvállalta Cibakháza közigazgatási területén a „C” típusú sportpark teljes körű kivitelezését, amelyről a vállalkozási szerződés a napokban aláírásra került. A Vállalkozó által a szerződésben vállalt teljesítés határideje a szerződés hatálybalépésétől számított 80 nap.

A sportpark keretében 8 db eszköz kerül telepítésre, melyek tolódzkodásra, húzódzkodásra, has és hátizom erősítő gyakorlatokra és fekvőtámasz gyakorlatokra, valamint lépcsőzésre, bordásfalon végezhető gyakorlatokra és függeszkedésre lesznek használhatók.

A sportpark a Béke téren kerül kialakításra.

Reméljük, hogy hamarosan megkezdődnek a Sportpark építési munkái.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.