Híres sziget
Szigetünk, pontosabban a híre, néhány nap alatt bejárta az országos sajtót.

Az alacsony vízállás miatt a Tisza medréből előbukkanó, Cibakházához csatolt sziget híre jelentős hullámokat vetett az országos sajtóban. Alig néhány órával azután, hogy a cikk kikerült a honlapunkra, már átvette a hírt a megyei hírportál, és másnap a TV2 stábja is itt forgatott. Talán ezeknek is köszönhetően a sziget (és Cibakháza) hírneve azóta is töretlenül forog és növekszik, a mai napig közel húsz különböző portál hozta le a sziget elfoglalásáról szóló hírt. Némelyikben vannak apró tévedések (a sziget a holtágon található), némelyiket az újságírói fantázia kicsit kiszínezte, de ez sem baj, mert kivétel nélkül minden anyag kiemeli a szemetelés megszüntetésének szándékát, amely minket is vezetett.

Köszönjük minden portálnak, hogy az eseményről való tudósítással hozzájárult a szigetünk tisztaságához, tisztán maradásához.

Reméljük, hogy a „Vidd haza a szemeted!” alapelv elég nyilvánosságot kapott ahhoz, hogy nem csak a mi szigetünkre látogatók, hanem minden folyópartra, természeti környezetbe kiránduló elfogadja és megvalósítja.

A saját, valamint a környezetünk nevében köszönjük mindenkinek, hogy hazaviszi a szemetét, és nem felejti ott a természet lágy ölén…

Füstös Gábor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.