Fotó: Tőgyi Gábor
2022. július 13.

Híres sziget

Szigetünk, pontosabban a híre, néhány nap alatt bejárta az országos sajtót.

Az alacsony vízállás miatt a Tisza medréből előbukkanó, Cibakházához csatolt sziget híre jelentős hullámokat vetett az országos sajtóban. Alig néhány órával azután, hogy a cikk kikerült a honlapunkra, már átvette a hírt a megyei hírportál, és másnap a TV2 stábja is itt forgatott. Talán ezeknek is köszönhetően a sziget (és Cibakháza) hírneve azóta is töretlenül forog és növekszik, a mai napig közel húsz különböző portál hozta le a sziget elfoglalásáról szóló hírt. Némelyikben vannak apró tévedések (a sziget a holtágon található), némelyiket az újságírói fantázia kicsit kiszínezte, de ez sem baj, mert kivétel nélkül minden anyag kiemeli a szemetelés megszüntetésének szándékát, amely minket is vezetett.

Köszönjük minden portálnak, hogy az eseményről való tudósítással hozzájárult a szigetünk tisztaságához, tisztán maradásához.

Reméljük, hogy a „Vidd haza a szemeted!” alapelv elég nyilvánosságot kapott ahhoz, hogy nem csak a mi szigetünkre látogatók, hanem minden folyópartra, természeti környezetbe kiránduló elfogadja és megvalósítja.

A saját, valamint a környezetünk nevében köszönjük mindenkinek, hogy hazaviszi a szemetét, és nem felejti ott a természet lágy ölén…

Cikkek hasonló témában:

2023.február 9.
JÉGRE LÉPNI TILOS!
Életveszélyesen vékony a jég a Holt-Tiszán.
2023.február 8.
Feeder csapatbajnokság
I. Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületi Szövetsége Feeder csapatbajnokságot szervezz.
2023.február 1.
Február 1. A Tisza élővilágának emléknapja
Rendhagyó megemlékezés a 23 éve történt a tiszai cianid-mérgezésről.
2022.október 6.
Villámkérdés – Emelkedik-e évközben a horgászjegyek ára?
Az ország több horgászvizén a területi jegyek árát évközben megemelték.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!