Írjuk együtt!
Legyen a szerzőnk, írjuk együtt a Cibakházi Híreket!

Amint már többen észrevehették, a Cibaki Hírek teljesen megújult, sőt igazi, modern „lapcsaládot” hozott létre a Cibaki Hírek Online megjelenésével. A Cibaki Hírek Online a cibakhaza.hu oldalon, külön aloldalként működik.

Az Önkormányzat eddig is sok energiát fektetett a lakosság tájékoztatásába, és a közeljövőben az újság online verziója ezt a szolgáltatást tovább fogja erősíteni. Nem kis feladatot vállaltunk, amikor hivatásos újságíró nélkül belevágtunk egy olyan online híroldalba, amelynek tartalommal való feltöltése napi munkát igényel, hiszen ott kéne lenni minden eseménynél, folyamatosan járni kéne a települést, és tudósítani mindenről, megmutatni mindent, ami közérdeklődésre tarthat számot. Igyekezni fogunk, de tudjuk, önmagunkban nem fogunk mindenhova eljutni, és nem tudunk majd időben tudósítani minden eseményről.

Éppen ezért arra kérünk mindenkit, segítse munkánkat, segítse, hogy településünk egy modern, naprakész hírforrással gazdagodjon! Minden esemény fontos, attól kezdve, hogy egy kisiskolás megnyer egy háziversenyt, addig hogy megjöttek a gólyák, vagy a fecskék.

Akinek bármilyen híre van, vagy bármit lát a településen, kérjük, írjon róla néhány sort, készítsen egy fényképet, és küldje el nekünk, hogy megjelenhessen az újságban.

email: cho@cibakhaza.hu

Sokan gondolják, hogy nem tudnak olyan színvonalon írni, ami egy újságba kell. Ez azért tévedés, mert a nyelv folyamatosan változik, alkalmazkodik a körülményekhez, vagyis jelenleg a szinte mindenki által használt közösségi média, a Facebook az egyik legfontosabb etalon, vagyis aki oda tud posztolni, az a Cibaki Hírek Online számára is tud írni. Ezen kívül a beküldött írásokat természetesen szerkeszteni és lektorálni fogjuk, ahogy minden újság teszi. Elismerésül a legtöbb jó (megjelenésképes) anyagot beküldő olvasónkat év végén egy gravírozott tollal is megajándékozzuk a közös munka emlékére.

Nem kell tartani tehát a nyilvánosságtól, legyen a szerzőnk, írjuk együtt a Cibakházi Híreket!

Mert ettől lesz igazán a miénk!

Füstös Gábor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.