2021. június 29.

Jelentkezési határidő hosszabbítás!

Tisztelt Ebtulajdonos/Ebtartó!

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat 2021. június 10-én lakossági felhívást tett közzé, melyben kértük azokat az ebtartókat, akik szeretnék a kutyájuk ivartalanítását, és az ivartalanított állatuk veszettség elleni védőoltását, és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését, az igényfelmérő ív kitöltése érdekében, ügyfélfogadási időben a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatalnál jelentkezzenek 2021. június 30. napjáig.

Az érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidőt 2021 július 5. nap (hétfő) 1500 óráig (az ügyfélfogadási idő végéig) meghosszabbítjuk!

Az igényfelmérő íven ki kell tölteni az állattartó nevét, címét, az ivartalanításra kerülő kutyák db számát, nemét és súlyát (40 kg feletti vagy alatti), a veszettség elleni védőoltást igénylő kutyák db számát és a transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésre váró kutyák db számát, továbbá, hogy az állat szállítását az állatorvostól igényli-e az állattartó, valamint az állattartó saját kezű aláírását.

Az igényfelmérő ív kitöltéséhez, a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal épületénél (bejárati ajtó melletti ablaknál), ügyfélfogadási időben, Fekete Viktória adminisztrátornál lehet jelentkezni legkésőbb 2021. július 5. nap (hétfő) 15:00 óráig!

Cibakháza, 2021. június 29.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Cikkek hasonló témában:

2023.március 28.
Cibakháza, a dolgos település
Az M1 hírcsatorna 2023.március 17-i adása, mely bemutatja Cibakháza legnagyobb fejlesztéseit.
2023.március 28.
Tavaszi foci rangadó
A Bozsik foci programban részt vevő óvodásaink közül 8 fő vett részt Martfűn a sportcsarnokban megrendezésre került tavaszi foci tornán, ahol játékos sport feladatokkal várták őket.
2023.március 24.
„Csobban a víz”- Víz világnapja az óvodában
A Víz világnapja (március 22.) alkalmából óvodánkban minden csoport a víz témakörében tevékenykedik.
2023.március 22.
Március 22. – A víz világnapja
Talán semmi nincs, ami jobban megérdemel egy világnapot a víznél. A víz a földi élet alapja és alapvető alkotórésze évezredek, évmilliók óta. Március 22-én megemlékezünk erről, hangzatos beszédek, cikkek születnek, és sokak részéről ezzel rendben is van minden.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!