2021. június 29.

Jelentkezési határidő hosszabbítás!

Tisztelt Ebtulajdonos/Ebtartó!

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat 2021. június 10-én lakossági felhívást tett közzé, melyben kértük azokat az ebtartókat, akik szeretnék a kutyájuk ivartalanítását, és az ivartalanított állatuk veszettség elleni védőoltását, és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését, az igényfelmérő ív kitöltése érdekében, ügyfélfogadási időben a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatalnál jelentkezzenek 2021. június 30. napjáig.

Az érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidőt 2021 július 5. nap (hétfő) 1500 óráig (az ügyfélfogadási idő végéig) meghosszabbítjuk!

Az igényfelmérő íven ki kell tölteni az állattartó nevét, címét, az ivartalanításra kerülő kutyák db számát, nemét és súlyát (40 kg feletti vagy alatti), a veszettség elleni védőoltást igénylő kutyák db számát és a transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésre váró kutyák db számát, továbbá, hogy az állat szállítását az állatorvostól igényli-e az állattartó, valamint az állattartó saját kezű aláírását.

Az igényfelmérő ív kitöltéséhez, a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal épületénél (bejárati ajtó melletti ablaknál), ügyfélfogadási időben, Fekete Viktória adminisztrátornál lehet jelentkezni legkésőbb 2021. július 5. nap (hétfő) 15:00 óráig!

Cibakháza, 2021. június 29.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Cikkek hasonló témában:

2022.november 30.
Advent a Könyvtárban
Adventi hangulatú foglalkozást tartottak a Könyvtárban.
2022.november 30.
Zöld és szelektív hulladékgyűjtés
Az Inno - Szolnok Nonprofit Kft 2023. zöld és szelektív hulladékgyűjtésének naptára.
2022.november 30.
Orvosi kitüntetés
Címzetes főorvosi kinevezéseket adtak át a megyeházán.
2022.november 29.
Adventi naptár lesz Cibakháza
Egy kreatív ötlet nyomán nem mindennapi látványosság lesz a faluban.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!