Jelentkezési határidő hosszabbítás!

Tisztelt Ebtulajdonos/Ebtartó!

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat 2021. június 10-én lakossági felhívást tett közzé, melyben kértük azokat az ebtartókat, akik szeretnék a kutyájuk ivartalanítását, és az ivartalanított állatuk veszettség elleni védőoltását, és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését, az igényfelmérő ív kitöltése érdekében, ügyfélfogadási időben a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatalnál jelentkezzenek 2021. június 30. napjáig.

Az érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidőt 2021 július 5. nap (hétfő) 1500 óráig (az ügyfélfogadási idő végéig) meghosszabbítjuk!

Az igényfelmérő íven ki kell tölteni az állattartó nevét, címét, az ivartalanításra kerülő kutyák db számát, nemét és súlyát (40 kg feletti vagy alatti), a veszettség elleni védőoltást igénylő kutyák db számát és a transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésre váró kutyák db számát, továbbá, hogy az állat szállítását az állatorvostól igényli-e az állattartó, valamint az állattartó saját kezű aláírását.

Az igényfelmérő ív kitöltéséhez, a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal épületénél (bejárati ajtó melletti ablaknál), ügyfélfogadási időben, Fekete Viktória adminisztrátornál lehet jelentkezni legkésőbb 2021. július 5. nap (hétfő) 15:00 óráig!

Cibakháza, 2021. június 29.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Települési hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.