Fotó: Internet
2023. február 7.

Jelentkezz bátran! (frissítve)

Mindenkinek köszönjük a felajánlásokat!

2023.02.07. kedd

Az Idősek Otthona felajánlotta, hogy a Nagy Igen Hetében lévő foglalkozáson, a Nyugdíjas Klub által készített csigatésztát a házaspárnak ajándékozzák. Köszönjük nekik is a felajánlást!

2023. 02. 02. csütörtök

Lakatos Roland felajánlotta, hogy a Nagy Igen Hetében elvállalja a házasságkötő teremben lévő rendezvény eseményeink rendezését, dekorálását.

Igazán szép számban érkeztek eddig a felajánlások, amiket nagyon szépen köszönünk!

2023.01.25. szerda

A Nádas Vendéglő és Rendezvényház csatlakozott a Valentin-napi programjainkhoz, ezért felajánlotta, hogy Valentin-nap hetében február 13-19. közötti időszakban, azok a házaspárok, akik kerek évfordulót ünnepelnek ebben az évben és náluk fogyasztanak, annyi % kedvezményt kapnak, ahány éve együtt vannak, vagyis, ha 20 éve házasok, ők 20 % kedvezmény kapnak.

A kedvezményt a kerek évfordulós 10-20-25-30-40-50…éves házasok vehetik igénybe. Igazolni, a házassági anyakönyvi kivonat felmutatásával lehet.

2023.01.21. szombat

Újabb felajánlások érkeztek. A Me for You Beauty (Kalmár Krisztel) elvállalta, hogy elkészíti a mennyasszonynak a sminkjét. Az Anya-lánya szépítkezde (Ferenczi Flóra) pedig, hogy megcsinálja a mennyasszony esküvői körmét. Friedrichné Fekete Éva fodrász pedig a mennyasszony haját készíti majd el.

Mindenkinek hálásan köszönjük a felajánlásokat, támogatást!

2023.01.19. csütörtök délután

FELHÍVÁSUNKRA A MAI NAPON JELENTKEZETT EGY JEGYESPÁR.

Mindenkitől elnézést kérünk, további jelentkezést nem tudunk elfogadni.

2023.01.19. csütörtök délelőtt

Örömmel fogadtuk, hogy a napokban újabb felajánlás érkezett. A felajánlás egy virágboltostól érkezett, aki a menyasszonyi csokor megkötését ajánlotta fel. A virágboltos kéri a jegyespárt, hogy előzetesen majd egyeztessék le milyen virágot szeretnének a csokorba.

Köszönjük mindenkinek az eddigi felajánlásokat!

2023.01.10. kedd

Az eddigi felajánlásokat kiegészítve Mészáros Jánosné úgy gondolta, hogy ő is hozzá szeretne járulni a jegyespár legszebb napjához, ezért ingyen biztosítja erre az alkalomra a mennyasszonyi ruhát.

Köszönjük, hogy vannak további felajánlások, hisz ezáltal még szebbé tehetjük a leendő házaspár nagy napját.

Jelentkezni a Valentin-nap hetében történő házaságkötésre 2023. január 31-ig lehet.

2023.01.06. péntek

Biztos sokan láthatták már, hogy igyekszünk hírt adni a település esküvőiről, ezzel kapcsolatosan jött az ötlet, hogy Valentin-nap hetében lehetőséginkhez mérten támogatnánk azt a párt, aki ezen a héten köti össze az életét.

Újságunk számukra felajánl egy profi esküvői fotós által elkészített esküvői fotósorozatot, digitális adathordozón átadva, valamint az esküvői koccintáshoz elengedhetetlen szükséges üveg pezsgőket.

Kérjük, azt a jegyespárt, aki ezzel a lehetőséggel élve Valentin-nap hetében szeretne házasságot kötni, hogy jelentkezzen a cho@cibakhaza.hu e-mail címen.

Cikkek hasonló témában:

2023.február 28.
Nagy Igen Hét támogatói
Mindenkinek köszönjük a támogatást!
2023.február 24.
Rólunk írták
Köszönjük a pozitív visszajelzéseket.
2023.február 22.
Túl a vaslakodalmon
Sanyi bácsi és Zsóka néni már 67 éve vannak együtt.
2023.február 20.
Házasságkötés a Nagy Igen Hetében
A "Nagy Igen Hét" rendezvénysorozatunk hetében házasságot kötöttek.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!