Fotó: Sárai Kitti
2022. augusztus 11.

Júliusi újság összefoglaló

Összefoglaltuk a júliusi Cibaki Hírek újság híreit.

Önkormányzati hírekben olvashatunk arról, hogy Dr. Mackó Péter végleg nyugdíjba vonul, helyette egy új háziorvos Dr. Kovács Marianna belgyógyász szakorvos fogja ellátni a betegeket.

A BÁCSVÍZ Zrt. beszámolt a 2021. évi tevékenységekről. Az önkormányzat a 2022. I. negyedéves gazdálkodásáról tárgyalt, illetve döntött az óvoda és bölcsőde 2022/2023. nevelési évre vonatkozó csoportszámról. Továbbá támogatják a helyi civil szervezeteket, a Magyar Falu Program keretében, pedig több utca útburkolatot kap, emellett egy új Falugondnoki busz is beszerzésre kerül. A képviselő-testület új stég rendeletet alkotott meg.

Az újság arról is ír, hogy az óvodában karbantartási munkálatokat végeztek el, a könyvtár részt vett „Az én könyvtáram” elnevezésű országos projektben, így sok színes foglalkozást tarthattak.

Civil szervezetek rovatban szó esik a Polgári Kör kirándulásáról, az egyház részben a 2022-es cserkeszőlői templombúcsúról láthatunk fotókat. Kulturális programként augusztus 20-ai programokat ajánlják. Az utolsó oldalon a Cibaki Hírek galériáját, a környezetvédő és horgásztáborról készült képeket tekinthetjük meg.

Az újságot érdemes elolvasni!

Cikkek hasonló témában:

2023.január 23.
Januári újság összefoglaló
Erről írt az újság januárban.
2023.január 20.
Megjelent a Cibaki Hírek januári száma
Elérhető a felsorolt terjesztési pontokon.
2022.december 22.
Megjelent a Cibaki Hírek decemberi száma
Elérhető a felsorolt terjesztési pontokon.
2022.november 17.
Októberi újság összefoglaló
Összefoglaltuk az októberi Cibaki Hírek újság híreit.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!