Júniusi lapszemle
Erről ír a Cibaki Hírek júniusban

Az első oldalakon „Hogyan tovább Cibakháza?” címmel Füstös Gábor készített interjút Hegyes Zoltán polgármesterrel. Polgármester úr választ adott a gáz és áram fizetés, a kötelező és önként vállalt feladatok, a háziorvos kérdés, a pályázati beruházás üzemeltetése hátteréről feltett kérdésekre, a végén pedig megválaszolta, hogyan látja a településünk jövőjét.

Az önkormányzati hírekben Török István jegyző írt az önkormányzat 2021. évi költségvetésének a végrehajtásáról szóló zárszámadás, a belső ellenőri jelentés elfogadásáról, illetve, hogy az idén is lehet tűzifára pályázni. Táblázatban összefoglalva láthatják a benyújtott vagy már sikeres pályázatainkat. Az önkormányzat felhívja mindenki figyelmét, hogy a holtágban fürödni tilos, és ezen kívül veszélyes is lehet.

Intézményi híreinkben olvashatnak a júniusi hónap ünnepeiről, jeles napjairól, könyvtárunk rejtvény játékáról. Óvodánkban apák napját ünnepeltek, általános iskolánkból pedig elballagtak a nyolcadikosok.

Az egyházi részben az Úrnapjáról készült fotókat tekinthetjük meg, a múlt idéző rovatban pedig folytatódik a Cibakházi Híd IV. része, amiben az ütközetről esik szó. Rendőrségi hírekben felhívják a figyelmet a besurranó tolvajokra. A galériában a trianoni megemlékezésről és a természetvédő táborról készült képeket láthatják.

A Cibaki Hírek júniusi számát érdemes elolvasni!

Sárai Kitti
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.