Fotó: CHO
2022. július 12.

Júniusi lapszemle

Erről ír a Cibaki Hírek júniusban

Az első oldalakon „Hogyan tovább Cibakháza?” címmel Füstös Gábor készített interjút Hegyes Zoltán polgármesterrel. Polgármester úr választ adott a gáz és áram fizetés, a kötelező és önként vállalt feladatok, a háziorvos kérdés, a pályázati beruházás üzemeltetése hátteréről feltett kérdésekre, a végén pedig megválaszolta, hogyan látja a településünk jövőjét.

Az önkormányzati hírekben Török István jegyző írt az önkormányzat 2021. évi költségvetésének a végrehajtásáról szóló zárszámadás, a belső ellenőri jelentés elfogadásáról, illetve, hogy az idén is lehet tűzifára pályázni. Táblázatban összefoglalva láthatják a benyújtott vagy már sikeres pályázatainkat. Az önkormányzat felhívja mindenki figyelmét, hogy a holtágban fürödni tilos, és ezen kívül veszélyes is lehet.

Intézményi híreinkben olvashatnak a júniusi hónap ünnepeiről, jeles napjairól, könyvtárunk rejtvény játékáról. Óvodánkban apák napját ünnepeltek, általános iskolánkból pedig elballagtak a nyolcadikosok.

Az egyházi részben az Úrnapjáról készült fotókat tekinthetjük meg, a múlt idéző rovatban pedig folytatódik a Cibakházi Híd IV. része, amiben az ütközetről esik szó. Rendőrségi hírekben felhívják a figyelmet a besurranó tolvajokra. A galériában a trianoni megemlékezésről és a természetvédő táborról készült képeket láthatják.

A Cibaki Hírek júniusi számát érdemes elolvasni!

Cikkek hasonló témában:

2023.január 23.
Januári újság összefoglaló
Erről írt az újság januárban.
2023.január 20.
Megjelent a Cibaki Hírek januári száma
Elérhető a felsorolt terjesztési pontokon.
2022.december 22.
Megjelent a Cibaki Hírek decemberi száma
Elérhető a felsorolt terjesztési pontokon.
2022.november 17.
Októberi újság összefoglaló
Összefoglaltuk az októberi Cibaki Hírek újság híreit.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!