Fotó: Tőgyi Gábor
2022. december 31.

Kedvenc cikkeink az idei évből

Egy cikk értékelésének mindig két vetülete van, az egyik a szerzőé, a másik az olvasóé…

Minden megírt cikkhez hozzátartozik a szerző érzelmi kötődése, minden szerzőnek vannak kedvenc anyagai. Ez nem csak az olvasottságtól függ, hanem a témától, sőt még a szerző szubjektuma, pillanatnyi érzései is jelentős szerepet játszanak benne. Röviden szólva az újságírónak is vannak kedvenc anyagai, amire büszkébb, mint a többire.

Az év lezárásaként ezekre szeretnénk visszaemlékezni, ezeket szeretnénk felidézni.

Az általam megírt anyagok közül szeretnék kiemelni kettőt, amik minden szempontból erősnek és jelentősnek bizonyultak:

Április elsején „Változik a holtág jellege” címmel jelent meg egy igazi fakenews, egy áprilisi tréfa. Mint minden ilyen tréfa esetében az igazi értékét az mutatta, hogy sokan komolyan vették, kérdeztek, érdeklődtek, sőt, akik rájöttek a viccre elismerően nyilatkoztak róla. A legnagyobb jelentősége azonban abban volt, hogy ráirányította a figyelmet a CHO-ra, a nagy testvér, a megyei sajtó ettől kezdve figyelt minket.

Július 8-án jelent meg a „Meghódított sziget” című anyag, a Tiszából előbukkanó sziget Cibakházához csatolásáról. A hír országos karriert futott be, néhány nap alatt 37 országos jelentőségű médium hozott le anyagot a szigetünkről, és ezáltal Cibakházáról. Cibakháza annyit még soha nem szerepelt az országos sajtóban, mint amennyit a sziget miatt. A hírhez kapcsolódóan a turizmus is fellendült, még az ország másik végéből is jöttek megnézni a szigetet.

Ezeken kívül én még egy, nem a CHO-n megjelent cikket, hanem a honlapon kialakított aloldalt szeretnék kiemelni, a „Múltidéző” című képgyűjteményt. Mind az ötletért, mind a megvalósításért Tőgyi Gábor kollégánkat illeti a dicséret. A régi képekből álló, gyűjtemény a település múltját idézi fel, emlékeztet, nosztalgiát ébreszt. A CHO mellett honlapunk leglátogatottabb része, ráadásul folyamatosan bővül, egyre újabb és újabb képek kerülnek fel, amelyek között évszám szerint is lehet válogatni.

Kimondható, hogy eredményes évet zártunk, és a jövőt nézve magasra tettük a lécet önmagunk előtt. De semmi kétségem afelől, hogy a CHO csapata jövőre még az ideinél is eredményesebben fog majd működni, több és érdekesebb cikkekkel fogjuk kiszolgálni a minket olvasó közönséget.

Cikkek hasonló témában:

2022.december 30.
Visszatekintés
A második visszatekintés, hogy mi is történt pár hónapja.
2022.december 29.
A kezdetek
Tekintsünk vissza együtt erre az évre.
2022.december 24.
Karácsonyi képeslap
Első karácsonyunkon szeretettel kívánunk kellemes ünnepeket minden olvasónknak!
2022.szeptember 21.
Köszönjük olvasóinknak!
Magunk is meglepődtünk, amikor megnéztük a Cibaki Hírek Online látogatottsági adatait.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!