Fotó: Sárai Kitti
2022. július 13.

Leendő háziorvosunk bemutatkozik

Augusztus 1-től munkába áll az új cibakházi háziorvosunk

Megkértük Dr. Kovács Marianna belgyógyász szakorvost, leendő háziorvosunkat, hogy egy pár mondatban mutatkozzon be nekünk.

„2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen Budapesten, ahol általános orvosi diplomát szereztem, majd 2016 szeptemberében a Gyulai Pándy Kálmán kórházba kezdtem a sürgősségin dolgozni, de fél év munka után, családi okokból visszaköltöztem Szolnokra. 2017 februárjában Szolnokon a sürgősségin dolgoztam, közben elcsábítottak a belgyógyászatra, ahol 2017 márciusától egészen 2020 januárjáig dolgoztam, angiológia profilú belgyógyászati osztályon. A belgyógyász szakvizsgához, gyakorlatokat kellett elvégezni, így Nephrológiai osztályon 2020 januárjától egészen 2022 májusig ott tevékenykedtem, emellett a Dialízis Központban is dolgoztam másodállásban. Mikor bejött a covid helyzet, 2021 novemberében szakvizsgáztam belgyógyászatból, november 17- én volt a vizsga, de már másnap szóltak november 18-án, hogy munkába állhatok, a covid osztályon egészen májusig dolgoztam, még fel nem mondtam.”

A doktornő elmondása szerint félig meddig ismeri Cibakházát, illetve az itt lakókat, hisz már 2014 óta ügyelt a környéken Tiszaföldváron, Martfűn, Szolnokon, illetve Abonyba. Az egyetemi évek alatt 2013-2014 között mentősként is dolgozott. Régóta játszott már a gondolattal, hogy háziorvosként áll majd munkába, amit nagyon lelkesen vár, minden újdonság érdekli és reméli, hogy gyorsan belerázódik az új munkába. A doktornő szeret sütni, főzni, a szívéhez pedig közel állnak az állatok. A fő profilja a diabetológia, a továbbiakban pedig szeretné megcsinálni a háziorvosi szakvizsgát, így 3 szakvizsgával úgy érzené több rálátása lesz a munkára.

A doktornőt szeretettel köszöntjük és jó munkát kívánunk neki!

Cikkek hasonló témában:

2023.március 10.
Tájékoztatás háziorvosi rendelés szüneteléséről
Háziorvosainknál rendelési szünet lesz.
2023.február 3.
Háziorvosi rendelés változás
Dr. Kecskés Béla háziorvos rendelése megváltozott.
2023.január 12.
Új gyógyszerigény leadás lehetőség
Új gyógyszerigény leadás lehetőség adódott településünkön.
2023.január 4.
Háziorvosi betegellátás 2023
Tájékoztatás Cibakháza háziorvosi betegellátás változásáról.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!