Májusi újsághírek összefoglaló
Cibaki hírek- Helyi Közéleti Lap májusi hírei

Az önkormányzati hírekben olvashatunk a 2021. közbiztonság bűnügyi helyzeteikről, ami a 2020. évhez képest nem változott. A Községi Polgárőr Egyesület beszámolt röviden a 2021. évi tevékenységeikről. Olvashatunk arról is, hogy újra szabályozásra kerülnek a stégek építései, civil szervezetek pályázhatnak önkormányzati támogatás elnyerésére. Pozitív hír, hogy megépülhet a naperőmű és továbbra is biztosított lesz mindkét körzetben a háziorvosi ellátás. Török István jegyző arról is írt, kinek kell fizetnie talajterhelési díjat.

Május 18.-án volt az Internet világnapja, a jeles napok rovatban Füstös Gábor ezzel kapcsolatosan írt egy érdekes és elgondolkodtató cikket.

Az intézményi hírekben olvashatunk arról, hogy a leendő elsőosztályosok ellátogattak a Templom iskolába, hogy megismerjék az osztályfőnöküket és az iskolát. Bölcsődénk gyermeknapot tartott májusban, óvodánk pedig anyák napját április utolsó napjaiban. Gál Zoltánné a májusi jeles napokról, illetve a könyvtári előadásokról írt az újságban.

Tamás atya az egyházi hírek részében a pünkösd ünnepéről, történetéről mesél.

A cibakházi híddal kapcsolatos 1849- es történések leírása folytatódott, amiben a szembenálló felek és a híd védőiről olvashatunk polgármester úr írásában.

Az utolsó oldalt pedig a majálison készült fotókat és iskolalátogatási fotókat láthatjuk.

Az újságot érdemes elolvasni, megnézni!

Sárai Kitti
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Települési hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.