Fotó: Dr. Kispál Gyula
2022. október 20.

Még van lehetőség

Továbbra is várjuk településünk mindennapi történések híreit, fotóit.

Halloween tökök
Az idén virtuális formában is szeretnénk közzétenni azt a hangulatot, amit a halloween tökök tükröznek. Várjuk a kreatív halloweeni tökökről készült fotókat a cho@cibakhaza.hu e-mail címre 2022. október 31-ig, hogy utána a megoszthassuk mi is a Cibaki Hírek Online felületén.

GYEREK SZEMMEL
Mutasd meg hogyan látod a világot! A Cibaki Hírek Online „Hónap fotója” rovatába várjuk a gyerekek fotóit, rajzait, a legjobbakat leközöljük!

Fotópályázat
A fotópályázatunkra nevezni 2 témában lehet. A fotópályázaton korhatártól függetlenül bárki részt vehet. Beküldési határidő: november 30. További információ, feltételek itt olvasható.

Cibakháza fája
A Cibakháza Fája jelölésére, várunk olyan fáról készült képeket, ami Cibakháza közterületén helyezkedik el, előnyt jelent, ha a fa őshonos, illetve, ha a faja valamilyen módon kapcsolódik Cibakháza történelméhez. Beküldési határidő: november 30. További információ itt olvasható.

Cikkek hasonló témában:

2022.november 28.
Már csak 3 nap
Már csak három napig van lehetőség fotót beküldeni.
2022.november 22.
Fotópályázat Cibakháza
A Cibakháza Nagyközség Önkormányzata és a Cibakházi Vegyesüzemi Horgászegyesület által meghirdetett fotópályázatra már csak néhány napig lehet képeket beküldeni.
2022.november 10.
Az év természetfotója 2022
Az év természetfotósa az idén Daróczi Csaba lett.
2022.november 2.
Halloweeni tök
Olvasóink által beküldött halloweeni tökök.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!