Üdvözöljük!

Ma 2024. July 13. Saturday Jenő névnap van.
Települési hírek
Mozdulj Cibak Sportegyesület foci mérkőzés
Fotó: Szaszkó Zsolt
Így zajlott hétvégén a Mozdulj Cibak Sportegyesület első hivatalos tétmérkőzése.

2022. augusztus 27-én 17:00-kor a Cibakházi sporttelepen került sor az új sportegyesület (Mozdulj Cibak S.E.) első hivatalos tétmérkőzésére, Kétpó ellen. A felkészülési mérkőzések kudarcai után feszültséggel teli várakozás övezte a játékosokat, mindenképpen szerettek volna bizonyítani hazai pályán a hazai közönségnek.

A tavalyi évhez képest a játékosok kicserélődtek, több a fiatal, és szinte csak cibaki játékos a csapat tagja. A csapat a következőképpen állt fel a hétvégi meccsen: (Oravecz Roland (kapus), Kocsis Sándor, Tadanai Tamás, Balogh Zoltán, Mátyus Kristóf, Mukus Norbert, Tőgyi János, Balogh Róbert (Szabó Dávid 64.perc), Gelei Ferdinánd, Ferenczi Zoltán (CSK), Dinok Imre (Zombor Soma 46. perc), Czipó József, edző: Horváth Gábor.

A mérkőzést a csapat jól kezdte, lelkesen és nagy kedvel játszott mindenki a nagy meleg ellenére. Több hazai helyzet is adódott, amelyet sajnos nem sikerült gólra váltani. A szünetre gól nélküli döntetlennel mentek a csapatok. A második játékrészben a kétpói játékosok jobb helyzetkihasználásának és szerencséjének köszönhetően a mérkőzés végeredménye 0:2 lett.

A csapat dolgozik tovább, lelkesen edz heti több alkalommal annak érdekében, hogy a cibaki mezt büszkén viselve egy jó közösségben a lehető legjobb eredményt érje el a bajnokságban.

A soron követő bajnoki mérkőzés 2022. szeptember 03-án 16:00-kor Kenderesen a Bánhalmai S.E. ellen kerül megrendezésre.

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Települési hírek
Jótékonysági futás a harangért
Települési hírek
Mozdulj Cibak Sportegyesület
Települési hírek
Hamarosan sportpark

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség