Fotó: Szaszkó Zsolt
2022. augusztus 29.

Mozdulj Cibak Sportegyesület foci mérkőzés

Így zajlott hétvégén a Mozdulj Cibak Sportegyesület első hivatalos tétmérkőzése.

2022. augusztus 27-én 17:00-kor a Cibakházi sporttelepen került sor az új sportegyesület (Mozdulj Cibak S.E.) első hivatalos tétmérkőzésére, Kétpó ellen. A felkészülési mérkőzések kudarcai után feszültséggel teli várakozás övezte a játékosokat, mindenképpen szerettek volna bizonyítani hazai pályán a hazai közönségnek.

A tavalyi évhez képest a játékosok kicserélődtek, több a fiatal, és szinte csak cibaki játékos a csapat tagja. A csapat a következőképpen állt fel a hétvégi meccsen: (Oravecz Roland (kapus), Kocsis Sándor, Tadanai Tamás, Balogh Zoltán, Mátyus Kristóf, Mukus Norbert, Tőgyi János, Balogh Róbert (Szabó Dávid 64.perc), Gelei Ferdinánd, Ferenczi Zoltán (CSK), Dinok Imre (Zombor Soma 46. perc), Czipó József, edző: Horváth Gábor.

A mérkőzést a csapat jól kezdte, lelkesen és nagy kedvel játszott mindenki a nagy meleg ellenére. Több hazai helyzet is adódott, amelyet sajnos nem sikerült gólra váltani. A szünetre gól nélküli döntetlennel mentek a csapatok. A második játékrészben a kétpói játékosok jobb helyzetkihasználásának és szerencséjének köszönhetően a mérkőzés végeredménye 0:2 lett.

A csapat dolgozik tovább, lelkesen edz heti több alkalommal annak érdekében, hogy a cibaki mezt büszkén viselve egy jó közösségben a lehető legjobb eredményt érje el a bajnokságban.

A soron követő bajnoki mérkőzés 2022. szeptember 03-án 16:00-kor Kenderesen a Bánhalmai S.E. ellen kerül megrendezésre.

Cikkek hasonló témában:

2023.március 21.
Jótékonysági futás a harangért
Mindenkit várnak szeretettel a Mozdulj Cibak szervezői
2022.szeptember 28.
Mozdulj Cibak Sportegyesület
Az új sportegyesület bemutatkozik.
2022.február 23.
Hamarosan sportpark
A sportpark a Béke téren kerül kialakításra.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!