Fotó: Sárai Kitti
2022. június 7.

Pályázati siker

A sikeres pályázaton nyert VW Transporter platós kisteherautót június 3-án átvettük.

A Cibakházi Nagyközségi Önkormányzat két olyan pályázatot nyújtott be az elmúlt években a Magyar Falu Program keretein belül, a Tanya-, és falugondnoki buszok beszerzése című alprogram, illetve a 2021-ben meghirdetett Kommunális eszköz beszerzéséről szóló pályázatokra, amelyeknek segítségével egy Ford Transitot (chiphiány miatt várhatóan több időt vesz majd igénybe az átadása) és egy VW T6.1 HT platós 2.0 TDI kisteherautót tudott megvásárolni.

A Cibakházi Nagyközségi Önkormányzat Kommunális Szolgáltató és Közfoglalkoztatási Intézménye, ahogyan azt polgármester úr is már korábban leírta, régebbi gyártási évjáratú kisteherautókkal rendelkezik, amelyek a napi használat során, mára már rossz állapotba kerültek, így megnehezítette a településen lévő feladatok ellátását. A Kommunális eszköz beszerzéséről szóló pályázat lehetőséget adott egy új platós kisteherautó vásárlására.

A projekthez kapcsolódó, vissza nem térítendő pályázati támogatás összege 14 422 607Ft, azaz tizennégymillió-négyszázhuszonkettőezer- hatszázhét forint.

Június 3-án Kecskeméten, Hegyes Zoltán polgármester úr és Jáger Viktor önkormányzati képviselő átvehették a pályázati úton beszerzett platós kisteherautót, amely hamarosan a település rendelkezésére áll.

Galéria:

Cikkek hasonló témában:

2022.október 27.
Fejlesztés a polgármesteri hivatal épületében
Fűtéskorszerűsítés a polgármesteri hivatal épületében.
2022.október 19.
Indul a Kincstár Mesterecset pályázata
A fiatalok pénzügyi tudatosságának erősítése érdekében hetedik alkalommal hirdeti meg Mesterecset pályázatát a Magyar Államkincstár.
2022.október 18.
Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat
Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázathoz.
2022.október 4.
Álláslehetőség
Nagyközségi Művelődési Ház vezetői beosztás pályázat.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!