Pályázati siker
A sikeres pályázaton nyert VW Transporter platós kisteherautót június 3-án átvettük.

A Cibakházi Nagyközségi Önkormányzat két olyan pályázatot nyújtott be az elmúlt években a Magyar Falu Program keretein belül, a Tanya-, és falugondnoki buszok beszerzése című alprogram, illetve a 2021-ben meghirdetett Kommunális eszköz beszerzéséről szóló pályázatokra, amelyeknek segítségével egy Ford Transitot (chiphiány miatt várhatóan több időt vesz majd igénybe az átadása) és egy VW T6.1 HT platós 2.0 TDI kisteherautót tudott megvásárolni.

A Cibakházi Nagyközségi Önkormányzat Kommunális Szolgáltató és Közfoglalkoztatási Intézménye, ahogyan azt polgármester úr is már korábban leírta, régebbi gyártási évjáratú kisteherautókkal rendelkezik, amelyek a napi használat során, mára már rossz állapotba kerültek, így megnehezítette a településen lévő feladatok ellátását. A Kommunális eszköz beszerzéséről szóló pályázat lehetőséget adott egy új platós kisteherautó vásárlására.

A projekthez kapcsolódó, vissza nem térítendő pályázati támogatás összege 14 422 607Ft, azaz tizennégymillió-négyszázhuszonkettőezer- hatszázhét forint.

Június 3-án Kecskeméten, Hegyes Zoltán polgármester úr és Jáger Viktor önkormányzati képviselő átvehették a pályázati úton beszerzett platós kisteherautót, amely hamarosan a település rendelkezésére áll.

Sárai Kitti
Galéria
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Települési hírek
Intézményi hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.