Rajzpályázat

A Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) minden évben jelentős erőfeszítéseket tesz befektetési szolgáltatásainak népszerűsítése érdekében. A Kincstár a befektetési- és pénzforgalmi szolgáltatói jelenlétének erősítése érdekében 2015. évben rendhagyó, hagyományt teremtő rendezvényt szervezett I. Mesterecset Pályázat néven, ezáltal is növelve szolgáltatói ismertségét, támogatva jelenlétének köztudatba építését, közreműködve az Államadósság Kezelő Központ Zrt. termék népszerűsítésében.

A Mesterecset Pályázat célja és sikere okán, az elmúlt két rendezvényhez képest az idén a korosztályi határokat és a benyújtandó művek típusát szélesítve, az alábbi paraméterek mentén történik a pályázat meghirdetése:

Pályázók köre: 6-18 éves korosztály
Pályázat választható témái: Forintokat gyűjtögetek – a jövőbe befektetek (6-14)
Mert megtakarítani érdemes! (15-18)

Pályázat benyújtásának időszaka: 2017. április 1. – 2017. június 15.
Eredményhirdetés, díjátadó: 2017.augusztus 25.

Az eredményhirdetés ünnepélyes keretek között, sajtónyilvánosság előtt, tervezetten a Kincstár Színháztermében kerül megrendezésre.

A csatoltan megküldött pályázati kiírás a Kincstár honlapján, állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatain, valamint azon országos rendezvényeken kerül kihelyezésre, ahol a Kincstár megjelenik, illetve e-Adat rendszeren keresztül az önkormányzatok részére megküldésre.

A pályázati kiírás minél szélesebb körben történő publikálása érdekében, kérem szíves együttműködésé a jelen levél csatolmányaként megküldött pályázati kiírás önkormányzat honlapján való kihelyezésében, illetve városukban/településükön található oktatási intézmények részére történő megküldésében.

Budapest, 2017. március 29.

Üdvözlettel: Dr. Dancsó József

> TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSE (PDF) <

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Intézményi hírek
Települési hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.