Üdvözöljük!

Ma 2024. June 15. Saturday Jolán, Vid névnap van.
Települési hírek
Szüreti hagyományok
Fotó: Barta Zsuzsanna
Így zajlott a szüreti hagyományok ünnepe.

Cibakházán a szüreti felvonulás és szüreti bál az évek során már hagyománnyá vált. Az idei évben a szüreti hagyományokat felelevenítő felvonulást október 8-án rendezték meg. A szervezők délben ebéddel várták a fogatosokat és meghívott vendégeket, majd a szüreti menethez készülődve, sorba állították a fogatokat a menet indulásához. Ebben az évben közel 40 fogat állt be a menethez. A gyülekező után a cibakházi Dalma Dance Club S.E. csoport mazsorett felvonulását láthatták. A szüreti menet megállóhelyén a piactéren, a néptáncosok egy műsort adtak elő. Idén a magyar bírópár Virágszál Sándor és felesége Virágszál Sándorné, a cigánybírók Berkes Ferencné, Zsekó Zoltán, Kiss Katalin.
A szüreti bál nagyon jó hangulatban telt, egészen hajnal 3 óráig tartott a mulatozás. A bál köszöntője után, a Búzavirág Néptánccsoport lépett a színpadra. A zenét az este folyamán Kánya Dániel biztosította.

A nézőkkel beszélgetve mindenki nagy örömmel nézte végig a felvonulást és hangoztatták, hogy az idén különösen mennyire sok szép felvonulót láthattak. A szervezők egy nagyon jó hangulatú napot zárhattak le, ami a képeken is látszódik! Köszönik mindenkinek a sok támogatást és segítséget!

Galéria

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Települési hírek
Szüreti felvonulás útvonal
Települési hírek
Szüreti hagyományok ünnepe

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség