Üdvözöljük!

Ma 2024. July 13. Saturday Jenő névnap van.
Települési hírek
Tisztelt Ebtulajdonos/Ebtartó!

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat a Magyar Falu Program keretében a Felelős állattartás elősegítése érdekében meghirdetett pályázati felhívásra kérelmet kíván benyújtani Cibakháza lakóinak tulajdonában lévő ebek praxisengedéllyel rendelkező állategészségügyi szolgáltatónál állatorvosi tevékenységet végző állatorvos által elvégzett ivartalaníttatására, ezzel egyidejűleg az állatok veszettség elleni védőoltására, valamint transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésére.

Az önkormányzat célja, hogy a település lakosságának segítséget nyújtson a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására. Az ebtulajdonos/ebtartó köteles a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni, figyelemmel az állatvédelmi szabályokra és a felelős állattartásra.

Az önkormányzat annak érdekében pályázik, hogy a lakosai számára biztosítsa a tulajdonukban lévő ebek állatorvos által elvégzendő ivartalanítását, a pályázat keretében ivartalanításra kerülő állatok veszettség elleni védőoltását és/vagy transzponderrel történő megjelölését.

A pályázat benyújtására 2021. június 19. és 2021. július 18. között van lehetősége az önkormányzatnak.

A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó pályázati kiírás keretében támogatható tevékenységek elvégzésének igényét alátámasztó igényfelmérő ív.

Az igényfelmérő íven ki kell tölteni az állattartó nevét, címét, az ivartalanításra kerülő kutyák db számát, nemét és súlyát (40 kg feletti vagy alatti), a veszettség elleni védőoltást igénylő kutyák db számát és a transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésre váró kutyák db számát, továbbá, hogy az állat szállítását az állatorvostól igényli-e az állattartó, valamint az állattartó saját kezű aláírását.

Kérem, hogy azon ebtartók, akik kérik a kutyájuk ivartalanítását, és az ivartalanított állatok veszettség elleni védőoltását, és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését, az igényfelmérő ív kitöltése érdekében ügyfélfogadási időben szíveskedjenek a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal épületénél (bejárati ajtó melletti ablaknál) Fekete Viktória adminisztrátornál jelentkezni.

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 8:00 – 15:00
Szerda 8:00 – 17:00
Csütörtök: 8:00 – 12:00
Péntek 8:00 – 12:00

Figyelem! Jelentkezni 2021. június 30. napjáig (szerda) lehet!

Cibakháza, 2021. június 10.
Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Címkék:

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Települési hírek
Tájékoztatás gyógyszerfelírásról
Települési hírek
Tájékoztatás háziorvosi szabadságról
Települési hírek
ÉRTESÍTÉS ÁTMENETI VÍZHIÁNYRÓL 2024.07.10-11.
Települési hírekKözérdekű
Értesítés tervezett áramszünetről - 2024. július 9.
Települési hírek
Útlezárás a Szabadság téren
Közérdekű
Kormányablak busz ügyfélfogadás - 2024. július 22.(hétfő)
KözérdekűTelepülési hírek
Értesítés tervezett áramszünetről - 2024. július 8.
Állás
Háziorvost keres az Önkormányzat a II. számú körzetébe
Állás
Háziorvost keres az Önkormányzat az I. számú körzetébe
Települési hírek
Értesítés átmeneti vízhiányról - 2024. július 5.

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség