2021. június 10.

Tisztelt Ebtulajdonos/Ebtartó!

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat a Magyar Falu Program keretében a Felelős állattartás elősegítése érdekében meghirdetett pályázati felhívásra kérelmet kíván benyújtani Cibakháza lakóinak tulajdonában lévő ebek praxisengedéllyel rendelkező állategészségügyi szolgáltatónál állatorvosi tevékenységet végző állatorvos által elvégzett ivartalaníttatására, ezzel egyidejűleg az állatok veszettség elleni védőoltására, valamint transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésére.

Az önkormányzat célja, hogy a település lakosságának segítséget nyújtson a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására. Az ebtulajdonos/ebtartó köteles a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni, figyelemmel az állatvédelmi szabályokra és a felelős állattartásra.

Az önkormányzat annak érdekében pályázik, hogy a lakosai számára biztosítsa a tulajdonukban lévő ebek állatorvos által elvégzendő ivartalanítását, a pályázat keretében ivartalanításra kerülő állatok veszettség elleni védőoltását és/vagy transzponderrel történő megjelölését.

A pályázat benyújtására 2021. június 19. és 2021. július 18. között van lehetősége az önkormányzatnak.

A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó pályázati kiírás keretében támogatható tevékenységek elvégzésének igényét alátámasztó igényfelmérő ív.

Az igényfelmérő íven ki kell tölteni az állattartó nevét, címét, az ivartalanításra kerülő kutyák db számát, nemét és súlyát (40 kg feletti vagy alatti), a veszettség elleni védőoltást igénylő kutyák db számát és a transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésre váró kutyák db számát, továbbá, hogy az állat szállítását az állatorvostól igényli-e az állattartó, valamint az állattartó saját kezű aláírását.

Kérem, hogy azon ebtartók, akik kérik a kutyájuk ivartalanítását, és az ivartalanított állatok veszettség elleni védőoltását, és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését, az igényfelmérő ív kitöltése érdekében ügyfélfogadási időben szíveskedjenek a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal épületénél (bejárati ajtó melletti ablaknál) Fekete Viktória adminisztrátornál jelentkezni.

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 8:00 – 15:00
Szerda 8:00 – 17:00
Csütörtök: 8:00 – 12:00
Péntek 8:00 – 12:00

Figyelem! Jelentkezni 2021. június 30. napjáig (szerda) lehet!

Cibakháza, 2021. június 10.
Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Cikkek hasonló témában:

2023.március 28.
Cibakháza, a dolgos település
Az M1 hírcsatorna 2023.március 17-i adása, mely bemutatja Cibakháza legnagyobb fejlesztéseit.
2023.március 28.
Tavaszi foci rangadó
A Bozsik foci programban részt vevő óvodásaink közül 8 fő vett részt Martfűn a sportcsarnokban megrendezésre került tavaszi foci tornán, ahol játékos sport feladatokkal várták őket.
2023.március 24.
„Csobban a víz”- Víz világnapja az óvodában
A Víz világnapja (március 22.) alkalmából óvodánkban minden csoport a víz témakörében tevékenykedik.
2023.március 22.
Március 22. – A víz világnapja
Talán semmi nincs, ami jobban megérdemel egy világnapot a víznél. A víz a földi élet alapja és alapvető alkotórésze évezredek, évmilliók óta. Március 22-én megemlékezünk erről, hangzatos beszédek, cikkek születnek, és sokak részéről ezzel rendben is van minden.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!