Üdvözöljük!

Ma 2024. May 30. Thursday Janka, Zsanett névnap van.
Települési hírek
Túri Vásár és arTúr Fesztivál
Mezőtúron ebben az évben is nagy lelkesedéssel készülnek az arTúr Fesztiválra és Túri Vásárra.

Az idei évben korlátok nélkül lehet megszervezni a rendezvényeket, bár igaz, az előkészületek sok munkával járnak együtt, de jó lenne, ha minden résztvevő elégedetten térne haza. A négy napos fesztivál csütörtöki nappal nyitja meg kapuit, ahol igazán tartalmas és változatos programmal vár minden kedves látogatót. A mezőtúri fellépők mellett színpadra lép Xantus Barbara, Varga Miklós és a Band, a Karthago zenekar, Bereczki Zoltán, a Soulwave, Mr. Rick, Hooligans és még sokan mások. A hetet a Túri Vásár zárja, ahol színpadi programok mellett a résztvevők több száz méter hosszan vásározókkal találkozhatnak. A vásár egyébként idén ünnepli XXX. születésnapját.

A arTúr Fesztivál hagyományteremtő kezdeményezésként indult el 2002-ben, ahol több művészeti ágat lehet megismerni. Kortárs képzőművészeti és néprajzi kiállítások, táncművészeti, komolyzenei, gyermekprogramok, színházi előadások kínálatából válogathattak az idelátogatók, erről bővebb információ a plakáton olvasható.

Ebben az évben is lesz Túri Kupa Utcai Futóverseny, amit elsőként 2021-ben szerveztek meg, remélik, a tavalyi versenyzőszámot túlszárnyalják.

Mezőtúr Város Önkormányzata számára rendkívül fontos, hogy a programsorozat minden pontját ingyenesen tudják biztosítani. Várnak mindenkit sok szeretettel augusztus 11-14. között az arTúr Fesztiválon és Túri Vásáron.

További információkért kövessék az események facebook oldalát.

 

 

 

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Közérdekű
Sipos Gyula vadászati preparátor kiállítása Mezőtúron

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség