2022. július 22.

Túri Vásár és arTúr Fesztivál

Mezőtúron ebben az évben is nagy lelkesedéssel készülnek az arTúr Fesztiválra és Túri Vásárra.

Az idei évben korlátok nélkül lehet megszervezni a rendezvényeket, bár igaz, az előkészületek sok munkával járnak együtt, de jó lenne, ha minden résztvevő elégedetten térne haza. A négy napos fesztivál csütörtöki nappal nyitja meg kapuit, ahol igazán tartalmas és változatos programmal vár minden kedves látogatót. A mezőtúri fellépők mellett színpadra lép Xantus Barbara, Varga Miklós és a Band, a Karthago zenekar, Bereczki Zoltán, a Soulwave, Mr. Rick, Hooligans és még sokan mások. A hetet a Túri Vásár zárja, ahol színpadi programok mellett a résztvevők több száz méter hosszan vásározókkal találkozhatnak. A vásár egyébként idén ünnepli XXX. születésnapját.

A arTúr Fesztivál hagyományteremtő kezdeményezésként indult el 2002-ben, ahol több művészeti ágat lehet megismerni. Kortárs képzőművészeti és néprajzi kiállítások, táncművészeti, komolyzenei, gyermekprogramok, színházi előadások kínálatából válogathattak az idelátogatók, erről bővebb információ a plakáton olvasható.

Ebben az évben is lesz Túri Kupa Utcai Futóverseny, amit elsőként 2021-ben szerveztek meg, remélik, a tavalyi versenyzőszámot túlszárnyalják.

Mezőtúr Város Önkormányzata számára rendkívül fontos, hogy a programsorozat minden pontját ingyenesen tudják biztosítani. Várnak mindenkit sok szeretettel augusztus 11-14. között az arTúr Fesztiválon és Túri Vásáron.

További információkért kövessék az események facebook oldalát.

 

 

 

Cikkek hasonló témában:

2022.augusztus 10.
Sipos Gyula vadászati preparátor kiállítása Mezőtúron
Augusztus 11-én sok szeretettel várnak mindenkit a megnyitóra és kiállításra.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Nyomtatás

Cibakháza Nagyközség

Kövess minket Facebookon is!