Üdvözöljük!

Ma 2024. May 28. Tuesday Emil, Csanád névnap van.
Települési hírek
Villámkérdés – A közvilágítás kérdései
Fotó: Internet
A közelmúltban döntött a képviselő-testület Cibakháza közvilágításának felújításáról. Hegyes Zoltánt kérdeztük a részletekről.

„Településünkön 750 lámpatest szolgálja a közvilágítást, ezeknek kb. 90 százaléka elavultnak tekinthető nátriumlámpa, amelyeknek a fogyasztása – és ezáltal a fenntartási költsége – viszonylag magas. Úgy is mondhatjuk, hogy ezek a lámpák a mai technikai lehetőségek mellett pazarlónak számítanak.

A közvilágítás üzemeléséhez szükséges áramot még kedvezményesen kapjuk, de ez az ár is duplája a tavalyinak. A piaci ár pedig még magasabb, és nekünk azzal is kell számolnunk, hogy előbb-utóbb nem tudunk kedvezményesen áramhoz jutni, és a piaci árat kell megfizetnünk a közvilágításért.

Ebben a helyzetben egyetlen lehetőségnek az előre menekülés tűnik, ezért döntöttünk úgy, hogy korszerű, alacsony fogyasztású LED lámpákra cseréljük a település közvilágítását. Ez a beruházás még az idei évben megvalósulhat.”

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Települési hírek
Fel lettünk villanyozva
Települési hírek
Tájékoztatás közvilágítás korszerűsítéséről

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség