Üdvözöljük!

Ma 2024. July 13. Saturday Jenő névnap van.
Települési hírek
XVI. Pünkösd Kupa
Fotó: Őze Róbert, Horváth Zsolt
Idén 16. alkalommal rendezték meg Cibakházán a Pünkösd kupát.

Őze Róbert az idei évben is megszervezte, lebonyolította a Pünkösd Kupa rendezvényt.  Egy jó barátuk elvesztése tiszteletére, mostantól Lénárt Lajos Emlékkupa néven is fut tovább a Pünkösd Kupa. A férfi csapatok 4 pályán versengtek a Kupanap 1-2-3. helyéért és a Citrom kupáért. A nők körében pedig megrendezték a Vénusz kupát.

A nap folyamán különböző gyermeknapi programokkal kedveskedtek a gyerekeknek. A helyszínen ingyenes használhatták a légvárat. A tiszaföldvári Önkormányzati tűzoltóság bemutatója után a gyerekek közelebbről is megtekinthették a tűzoltóautót. A csillámtetoválást és gyermekarcfestést a gyerekeknek Veres Mónika készítette a rendezvény ideje alatt. Bohóc műsorral és lufihajtogatással örvendeztette meg a gyerekeket Lakatos Roland. A reggeli órákban a SzolDog kutyaiskola terápiás kutyashow-al mutatkozott be. A Dalma Dance Club Sportegyesület cibakházi és tiszaföldvári csoportjai táncbemutatóját láthattuk, ahol kicsik és nagyok egyaránt felléptek. Délután a Pántlikás néptánccsoport gyerekek bemutatóját nézhettük meg. Patkó Károly ételszobrász görögdinnyéből és sárgadinnyéből faragott erre a napra csodálatos ételszobrokat. A Siva test és lélek műhely masszázs & pilates stúdió által masszázsra is volt lehetőség a helyszínen.

A szervezők az idén is gyűjtöttek és adakoznak egyéb és tombola bevétel összegéből. Egyrészt egy SMA betegségben szenvedő kisfiú felépüléséhez szeretnének hozzájárulni, másrészt a bölcsődénknek ajánlanak fel gyermekjátékokat.

A pünkösd kupán elért helyezéseket hamarosan olvashatják az oldalon.

 

Köszönjük mindenkinek ezt a csodálatos napot!  Én személy szerint nagyon jól éreztem magam és remélem jövőre is megrendezésre kerül majd a Pünkösd Kupa!

Galéria

Címkék:

Megosztás

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Nyomtatás

Kapcsolódó hírek

Települési hírek
Pünkösdi néptánctalálkozó
Települési hírek
Hétvégén Pünkösd Kupa

Bejelentés

A településen észlelt problémákat bejelentheti az alábbi űrlap kitöltésével. Kérjük valós adatokat használjon, amin ügyintézőnk szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot az adott probléma kivizsgálásánál.

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

Elérhetőség:
5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.
Telefon: 06 56 477 001
Email: hivatal@cibakhaza.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00 – 12:00, 13:00 – 16:00 óráig
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 12:00 óráig
Péntek: 8:00 – 12:00 óráig

Távsegítség