XVI. Pünkösd Kupa
Idén 16. alkalommal rendezték meg Cibakházán a Pünkösd kupát.

Őze Róbert az idei évben is megszervezte, lebonyolította a Pünkösd Kupa rendezvényt.  Egy jó barátuk elvesztése tiszteletére, mostantól Lénárt Lajos Emlékkupa néven is fut tovább a Pünkösd Kupa. A férfi csapatok 4 pályán versengtek a Kupanap 1-2-3. helyéért és a Citrom kupáért. A nők körében pedig megrendezték a Vénusz kupát.

A nap folyamán különböző gyermeknapi programokkal kedveskedtek a gyerekeknek. A helyszínen ingyenes használhatták a légvárat. A tiszaföldvári Önkormányzati tűzoltóság bemutatója után a gyerekek közelebbről is megtekinthették a tűzoltóautót. A csillámtetoválást és gyermekarcfestést a gyerekeknek Veres Mónika készítette a rendezvény ideje alatt. Bohóc műsorral és lufihajtogatással örvendeztette meg a gyerekeket Lakatos Roland. A reggeli órákban a SzolDog kutyaiskola terápiás kutyashow-al mutatkozott be. A Dalma Dance Club Sportegyesület cibakházi és tiszaföldvári csoportjai táncbemutatóját láthattuk, ahol kicsik és nagyok egyaránt felléptek. Délután a Pántlikás néptánccsoport gyerekek bemutatóját nézhettük meg. Patkó Károly ételszobrász görögdinnyéből és sárgadinnyéből faragott erre a napra csodálatos ételszobrokat. A Siva test és lélek műhely masszázs & pilates stúdió által masszázsra is volt lehetőség a helyszínen.

A szervezők az idén is gyűjtöttek és adakoznak egyéb és tombola bevétel összegéből. Egyrészt egy SMA betegségben szenvedő kisfiú felépüléséhez szeretnének hozzájárulni, másrészt a bölcsődénknek ajánlanak fel gyermekjátékokat.

A pünkösd kupán elért helyezéseket hamarosan olvashatják az oldalon.

 

Köszönjük mindenkinek ezt a csodálatos napot!  Én személy szerint nagyon jól éreztem magam és remélem jövőre is megrendezésre kerül majd a Pünkösd Kupa!

Sárai Kitti
Galéria
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

További hírek

Települési hírek
Intézményi hírek
Települési hírek

Programok

Szent István Ünnepe 2022

2022. augusztus 20.

Roma Kultúra Napja 2022

2022. július 23.

Ringató

2022. július 22.